Închide meniul

Wimbledon 2021 | Emma Răducanu a abandonat în setul al doilea al partidei cu Tomljanovic. Sportiva de 18 ani a acuzat dificultăţi de respiraţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 23:49

Wimbledon 2021 | Emma Răducanu a abandonat în setul al doilea al partidei cu Tomljanovic. Sportiva de 18 ani a acuzat dificultăţi de respiraţie

Emma Răducanu, criticată dur

Profimedia

Emma Răducanu a abandonat în setul al doile acu Ajla Tomljanovic, din optimile de finală de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a abandonat în setul al doilea al partidei cu Tomljanovic

Emma Răducanu a pierdut primul set cu Ajla Tomljanovic cu scorul de 6-4, după ce s-a mers capa la cap până la scorul de 5-4. În setul al doilea, Emma Răducanu a abandonat lupta la scorul de 3-0 pentru Tomljanovic. Emma a acuzat şi unele probleme de respiraţie şi nu a mai revenit de la vestiare, scrie Eurosport. În turul al treilea, Emma Răducanu a reuşit să o învingă pe Sorana Cîrstea.

Emma Răducanu, salt uriaș în clasamentul WTA. Va urca 163 de locuri

Emma Răducanu a devenit cunoscută în lumea întreagă după evoluțiile magistrale de la Wimbledon 2021. Ea a fost însă la un pas să rateze competiția de la Londra, după ce organizatorii au refuzat să-i acorde un wildcard.

Reacţie fabuloasă avută de Răducanu după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea

Vizibil emoţionată după succesul carierei, Emma Răducanu a oferit un interviu spectaculos chiar pe teren. Nici măcar părinţii ei nu se aşteptau la o astfel de performanţă.

Reclamă

Sincer, am rămas fără cuvinte acum. Nu știam care ar fi reacția mea dacă aș câștiga și asta s-a întâmplat. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care l-am avut astăzi, apreciez cu adevărat susţinerea voastră.

Cine s-ar fi gândit la aşa ceva? Când îmi făceam bagajele, pentru a intra în bulă, părinţii mei m-au întrebat: ‘Nu ţi-ai pus prea multe seturi de echipament?’. Cred că va trebui să îmi spăl lucrurile diseară. Totuşi, cred că beneficiez de acest serviciu la hotel, aşa că voi coborî pentru a mă interesa„, a declarat Emma Răducanu după ce a câştigat meciul cu Sorana Cîrstea, citată de BBC.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și