Închide meniul

Ana Bogdan a câștigat primul meci de la Billie Jean King Cup! România conduce Slovenia cu scorul de 1-0

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 17:18

Ana Bogdan a câștigat primul meci de la Billie Jean King Cup! România conduce Slovenia cu scorul de 1-0

Ana Bogdan a adus prima victorie României la Billie Jean King Cup

Ana Bogdan, în timpul unui meci / Profimedia

Ana Bogdan a câștigat primul meci de la Billie Jean King Cup! A învins-o pe slovena Kava Juvan, scor 3-6, 6-3, 6-4, deși a fost condusă cu 0-4 în „decisiv”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grației acestui rezultat, România conduce cu 1-0 Slovenia după primul meci al întâlnirii de Billie Jean King Cup de la Koper, din calificările pentru turneul final al competiţiei.

Ana Bogdan a câștigat primul meci de la Billie Jean King Cup! România conduce Slovenia cu scorul de 1-0

Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. În setul decisiv, Juvan a condus cu 4-0, anunță news.ro.

Urmează la Koper meciul dintre Jaqueline Cristian (180 WTA) şi Tamara Zidansek (102 WTA). Sâmbătă, de la ora 12.00, Ana Bogdan va juca împotriva Tamarei Zidansek. Meciul va fi urmat de partida de simplu Kaja Juvan – Jaqueline Cristiian.

Ultimul meci, cel de dublu, va avea ca protagoniste perechile Irina Bara/Monica Niculescu şi Pia Lovric/Nina Potocnik. Învingătoarea întâlnirii de la Koper se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup. Învinsa va juca în play-off, în noiembrie.

Reclamă

Simona Halep nu se va retrage din tenis! „Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită”

Simona Halep nu se va retrage din tenis! Anunţul a fost făcut de fostul ei colaborator, Dragoş Luscan, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. Simo nu a mai jucat niciun meci oficial de la finalul lunii august, de la US Open.

„E una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut ţara asta. Îmi pare rău că trece prin aceste momente. Mă îngrijorează că se prelungeşte atât de mult situaţia. Sper să nu fie o pedeapsă, dar deja stă de foarte mult timp şi nu ştie ce să facă.

Deja, practic, ea ispăşeşte o suspendare. Nu joacă de atât de mult timp. Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită pentru această perioadă. Sunt amărât şi nici nu o pot ajuta. Cu siguranţă nu este acesta finalul de carieră pentru Simona Halep”, a spus Luscan, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Dragoş Luscan a fost, de-a lungul timpului, alături de marii sportivi ai României. A colaborat cu Simona Halep, Cristina Neagu, David Popovici, Horia Tecau și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. De asemenea, Dragoș Luscan a fost preparator fizic şi la CSM Bucureşti.

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023 surprinde pe toată lumea, mai ales că românca este suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat.

Halep nu a mai jucat niciun meci oficial de 7 luni, din primul tur de la US Open 2022, unde pierdea cu Snigur, pe 29 august. În octombrie, ea a anunțat că a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Chiar și așa, ea are o cotă interesantă la adjudecarea Openului francez din acest an.

Simona Halep are o cotă de 20 pentru cucerirea celui de-al treilea trofeu de Grand Slam al carierei. Doar nouă jucătoare au cote mai mici decât Simo. Iga Swiatek este principala favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 1.90.

Ons Jabeur (10), Paula Badosa (15), Coco Gauff (15), Elena Rybakina (17), Barbora Krejcikova (17.50), Aryna Sabalenka (18), Maria Sakkari (18) și Caroline Garcia (18) sunt considerate a avea șanse mai mari decât Halep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și