Închide meniul

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Cincinnati

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 9:28

Reclamă
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Cincinnati

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Cincinnati

Ana Bogdan, după o înfrângere / Profimedia Images

Ana Bogdan, locul 59 mondial, a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur al calificărilor la turneul de la Cincinnati.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan a fost învinsă de belarusa Aliaksanda Sasnovici, locul 76 mondial, scor 6-3, 2-6, 6-1. Meciul a durat două ore şi cinci minute, relatează news.ro.

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur al calificărilor la Cincinnati

Înfrângerea este una surprinzătoare având în vedere forma pe care o are jucătoarea din România.

La sfârşitul lunii iulie, Ana Bogdan a câștigat turneul de la Iași. Tenismena s-a impus atunci în finala competiției în fața Irinei Begu, după un meci care a durat o oră și 23 de minute.

Jucătoarea din Sinaia a reușit să o învingă pe Irina Begu în 2 seturi, scor 6-2, 6-3. Până la acest meci, cele două jucătoare s-au întâlnit până acum o singură dată, anul trecut, în sferturile turneului de la Parma. Atunci, Ana Bogdan a câştigat partida cu 6-2, 7-6(6).

Reclamă

Ana Bogdan a câștigat turneul de la Iași. Sportiva a fost vizibil emoționată după finală

Ana Bogdan i-a transmis un mesaj superb Irinei Begu după ce a învins-o în finala turneului de la Iași. Sportiva a fost vizibil emoționată după meci și a declarat că nu apreciază duelurile cu jucătoarea care este, în prezent, cea mai bine cotată româncă în clasamentul WTA. Irina Begu ocupă, în momentul de față, poziția cu numărul 31 în ierarhia tenisului feminin.

„Încă nu realizez ce s-a întâmplat, cred că încă visez. Am visat foarte mult la acest moment, să țin din nou acest trofeu în mână. Trofeu simbolizează puterea mea interioară de a lupta mereu. Ducem lupte pe care puțini oameni le știu, luptele din spatele cortinei, dar acest trofeu simbolizează acea putere interioară, trebuie să arătăm că ne putem înteplini visurile.

Irina (n.r. Begu), îți mulțumesc pentru acest meci, datorită ție mi-am ridicat nivelul astăzi, datorită ție am jucat mai bine. Cel mai greu moment din viața noastră este acela când trebuie să jucăm una împotriva celeilalte. Am luptat cu tot sufletul să ridic acest trofeu, vă mulțumesc tuturor!”, a spus Ana Bogdan pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Bogdan a intrat în istoria tenisului! Românca a doborat recordul pentru cel mai lung tie-break

Ana Bogdan a intrat în istoria tenisului la Wimbledon 2023. Tenismena a fost aproape de a se califica în optimile de la Wimbledon, după cel mai lung super tie-break din istorie. Ana Bogdan a fost învinsă în turul al 3-lea la Wimbledon, de Lesia Tsurenko, cu scorul de 4-6, 6-3, 7-6 (20-18). Meciul a durat trei ore și 40 de minute.

Românca a doborât recordul pentru cel mai lung tie-break din istoria tenisului. La partida din turul al 3-lea de la Wimbledon, Ana a revenit de la 5-1 în ultimul set și a egalat situația. Finalul a fost unul interzis cardiacilor, iar super tie-break-ul încheiat 20-18 în favoarea Lesiei a intrat în istoria „sportului alb”. Vechiul record era de 19-17, stabilit în anul 2015, la Roland Garros, la meciul dintre Konta și Alertova, din turul 1.

Recordul de la Wimbledon a fost stabilit în anul 1980, la meciul dintre John McEnroe și Bjorn Borg. Aceștia au avut nevoie de peste 20 de minute pentru a finaliza un tie-break în al 4-lea set din finala masculină de simplu. Mc Enroe a câștigat atunci cu 18-16, dar Born și-a adjudecat partida. Ca și o comparație, super tie-break-ul de la meciul Anei Bogdan a durat 37 de minute.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și