Închide meniul

Ana Bogdan, eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024

Dan Roșu Publicat: 14 ianuarie 2024, 8:19 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 13:02

Reclamă
Ana Bogdan, eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024

Ana Bogdan, eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024

Ana Bogdan, eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Ana Bogdan a fost eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024, primul Grand Slam al anului. România mai are astfel două reprezentante pe tabloul principal, Jaqueline Cristian şi Sorana Cîrstea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan a fost învinsă de sportivă cehă Brenda Fruhvirtova, venită din calificări, locul 110 mondial, scor 6-2, 4-6, 4-6. Meciul a durat două ore şi 19 minute.

Ana Bogdan, eliminată în turul 1 de la Australian Open 2024

UPDATE 13:00 Ana Bogdan a declarat că nu e supărată după ce a fost eliminată de la Australian Open

A fost un meci intens, un meci care s-a jucat. Și ea a jucat foarte bine. Eu vin după o pauză destul de lungă, după o recuperare, așa că nu am de ce să fiu foarte supărată, ci din contră, să fiu motivată să lucrez mult mai mult pentru că am de muncă.

La asta mă gândesc în primul rând, să lucrez din punct de vedere fizic. Sunt optimistă și pozitivă pentru tot ce urmează în anul ăsta. Am o echipă bună cu care lucrez, e în sfârșit echipa pe care mi-am dorit-o și la care am visat de foarte multă vreme, așa că e un nou început pentru mine și chiar sunt bucuroasă și recunoscătoare că pot să-i am pe acești oameni alături”, a declarat Ana Bogdan, potrivit eurosport.ro.

Reclamă

România le mai are reprezentante pe tabloul de simplu pe Jaqueline Cristian şi Sorana Cîrstea.

Astfel, locul 26 mondial, Sorana Cîrstea va evolua în runda inaugurală cu sportiva chineză Yafan Wang, locul 97 mondial. Dacă trece în turul doi, Cîrstea va evolua cu învingătoarea meciului dintre britanica Emma Răducanu şi americanca Shelby Rogers.

Jaqueline Cristian, locul 84 mondial, o va întâlni pe sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 49 WTA, în runda inaugurală. Liderul mondial Iga Swiatek va evolua în primul tur cu americanca Sofia Kenin, iar kazaha Elena Rîbakina, locul 3 mondial, o va întâlni pe sportiva cehă Karolina Pliskova.

Reclamă 4 / 0/3

Premii record la Australian Open 2024! Anunţul făcut de organizatorii de la Melbourne

S-au anunţat premii record la Australian Open 2024! Luna ianuarie vine cu primul Grand Slam al anului. Organizatorii turneului de la Melbourne au anunţat o creştere cu 13% a premiilor faţă de ediţia din 2023, ceea ce reprezintă o premieră pentru turneul denumit şi „Happy Slam”.

În total, organizatorii pun la bătaie 86,5 milioane de dolari australieni (53,13 milioane de euro). Turneul de la Antipozi va avea loc în perioada 14 – 28 ianuarie 2024. În 2023, Aryna Sabalenka s-a impus în proba de simplu feminin, în timp ce la simplu masculin s-a impus Novak Djokovic.

„Am mărit premiile pentru fiecare tur de la Australian Open. Cele mai mari creşteri au fost la premiile din primele tururi în probele de simplu şi dublu”, a anunţat Craig Tiley, directorul Australian Open.

Cu toate acestea, turneul de la Melbourne nu depăşeşte premiile de la US Open 2023. La ediţia din acest an de la New York, organizatorii au pus la bătaie 65 de milioane de dolari americani (58,6 milioane de euro).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și