Închide meniul

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur de la US Open 2024. Posibil super-duel în semifinale

Dan Roșu Publicat: 22 august 2024, 21:45 / Actualizat: 22 august 2024, 23:02

Reclamă
Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur de la US Open 2024. Posibil super-duel în semifinale

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur de la US Open 2024

Ana Bogdan, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur de la US Open 2024. Bogdan o va înfrunta pe olandeza Arantxa Rus, 95 WTA, iar Cristian va juca împotriva Dariei Kasatkina, 12 WTA şi favorită 12.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, britanica Emma Răducanu va evolua cu sportiva americană Sofia Kenin. Jucătoarea canadiană Bianca Andreescu o va avea ca adversară pe italianca Jasmine Paolini, cap de serie 5.

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur de la US Open 2024

Coco Gauff, locul 3 în ierarhia tenisului feminin, ar putea s-o aibă adversară pe belarusa Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, în semifinale la US Open, într-o reeeditare a finalei de anul trecut, câştigată de jucătoarea americană, a decis tragerea la sorţi a ultimului turneu de Mare Şlem al anului, care a avut loc joi, informează AFP.

În primul tur, Coco Gauff va primi replica franţuzoaicei de origine rusă Varvara Gracheva (66 WTA), iar Arina Sabalenka va înfrunta o jucătoare venită din calificări.

În cealaltă semifinală, numărul 1 mondial, poloneza Iga Swiatek, victorioasă în 2022, ar putea s-o întâlnească pe kazaha Elena Rybakina (4 WTA) sau pe italianca Jasmine Paolini (5 WTA), finalistă în acest an la Roland Garros şi Wimbledon.

Reclamă
Reclamă

Iga Swiatek va întâlni în runda inaugurală o adversară venită din calificări. În turul al treilea, ea ar putea avea un prim test împotriva rusoaicei Mirra Andreeva (21 WTA), pe care a învins-o în trei seturi săptămâna trecută în sferturi de finală la Cincinnati.

Reclamă
Recomandări

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 4 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 5 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și