Închide meniul

Anastasia Potapova, avertisment din partea WTA după ce a purtat tricoul lui Spartak Moscova

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2023, 15:29

Anastasia Potapova, avertisment din partea WTA după ce a purtat tricoul lui Spartak Moscova

Anastasia Potapova, avertisment din partea WTA după ce a purtat tricoul lui Spartak Moscova

Anastasia Potapova, la Indian Wells / Profimedia Images

Anastasia Potapova a primit un avertisment din partea WTA după ce a purtat tricoul lui Spartak Moscova, înainte de meciul ei cu Jessica Pegula, de la Indian Wells din această săptămână, relatează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţiunile rusoaicei Potapova au fost privite ca o demonstraţie publică de sprijin pentru ţara ei în timpul invaziei Ucrainei, iar tânăra de 21 de ani a fost criticată şi de numărul 1 mondial Iga Swiatek.

Anastasia Potapova, avertisment din partea WTA

Întrebată despre tricou, după meci, Potapova a spus că susţine Spartak Moscova încă de la 13 ani şi că nu a fost vorba de nicio provocare.

„În ceea ce priveşte tricoul echipei ruse de fotbal, WTA a avertizat oficial jucătoarea că acest lucru nu este acceptabil şi nu a fost o acţiune adecvată. Ne aşteptăm să nu mai vedem acest lucru în viitor”, a precizat WTA.

Iga Swiatek, mesaj de susținere pentru jucătoarele din Ucraina

Iga Swiatek a avut un mesaj de susținere pentru jucătoarele din Ucraina, în contextul în care duminică Lesia Tsurenko s-a retras înaintea meciului de la Indian Wells cu belarusa Aryna Sabalenka, din cauza unui atac de panică.

Reclamă

“Înţeleg total de ce s-a retras, pentru că sincer le respect foarte mult pe fetele din Ucraina. Nu ştiu dacă eu aş fi putut concura dacă o bombă ar fi picat în ţara mea sau casa mi-ar fi fost distrusă”, a spus Svitolina, care poartă la meciuri drapelul ucrainei pe şapcă.

“Simt că ar trebui să se facă maai mult pentru susţinerea juucătoarelor din Ucrainaa, pentru că tot ce discutăm în tenis este dacă sportivele din Belarus şi Rusia ar trebui să fie lăsate să participe şi ce se întâmplă cu ele.

Nu cred că este corect, ar trebui să ne concentrăm mai mult pe a ajuta jucătoarele ucraianene şi a le oferi tot ce le trebuie pentru că ele practic trebuie să aibă grijă de familiile lor întregi, povara de pe umerii lor este mare”, a menţionat poloneza.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek a criticat-o pe Anastasia Potapova

Ea a criticat-o pe Anastasia Potapova, care a purtat tricoul echipei de fotbal Spartak Moscova înaintea meciului cu Jessica Pegula. Swiatek este de părere că situaţia putea fi evitată.

“La început nu am avut leadershipul potrivit pentru a ne ghida în această situaţie. Sunt multe tensiuni în vestiar, care se vor menţine, evident, pentru că este război. Dar poate tensiunea ar fi fost mai mică dacă WTA ar fi reacţionat de la început pentru a explica tuturor ce este corect şi ce nu este corect”, a adăugat liderul WTA.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și