Închide meniul

Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2024, 14:43

Reclamă
Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros

Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros

Andreea Mitu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Andreea Mitu, locul 230 WTA, a fost eliminată, marţi, în primul tur al calificărilor la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Mitu a fost învinsă de Leolia Jeanjean (Franţa), locul 143 WTA, scor 7-5, 6-2. Meciul a durat o oră şi 38 de minute.

Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros

În calificări la Roland Garros mai joacă marţi Irina Bara şi Cristina Dinu, Anca Todoni şi Miriam Bulgaru.

Luni, Laura Ioana Paar a fost eliminată în primul tur, în timp ce Gabriela Ruse a acces în turul doi.

Simona Halep nu va juca la Roland Garros

Simona Halep nu va juca la Roland Garros. Organizatorii francezi au anunţat lista jucătorilor şi jucătoarelor care vor beneficia de wildcard pe zgura pariziană.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lista organizatorilor se află şase jucătoare din Franţa, o jucătoare din Australia şi una din Statele Unite ale Americii. Franţa, Australia şi SUA au un parteneriat prin care acordă invitaţii jucătorilor din ţările respective.

Simona Halep nu se află nici pe lista cu wildcard-uri pentru calificări. Atât la feminin, cât şi la masculin, francezii au acordat invitaţii pentru conaţionalii lor.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018, după ce a învins pe Sloane Stephens în finală. Românca a mai disputat două finale, cu Maria Sharapova şi Jelena Ostapenko, în 2014 şi 2017, pe care le-a pierdut.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și