Închide meniul

Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri

Alex Masgras Publicat: 14 mai 2024, 19:39 / Actualizat: 14 mai 2024, 22:00

Reclamă
Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri

Simona Halep / Profimedia

Simona Halep nu va juca la Roland Garros. Fostul număr 1 WTA este prezentă la Paris, acolo unde va evolua săptămâna aceasta la turneul WTA 125 Trophee Clarins, dar nu va avea şansa de a juca şi la al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Organizatorii francezi au anunţat lista jucătorilor şi jucătoarelor care vor beneficia de wildcard pe zgura pariziană.

Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri

Pe lista organizatorilor se află şase jucătoare din Franţa, o jucătoare din Australia şi una din Statele Unite ale Americii. Franţa, Australia şi SUA au un parteneriat prin care acordă invitaţii jucătorilor din ţările respective.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe tabloul masculin. Şase jucători francezi, un australian şi un american au beneficiat de invitaţii. Dominic Thiem, dublu finalist la Roland Garros, care şi-a anunţat retragerea din tenis la finalul acestui sezon, nu a primit nici el o invitaţie din partea organizatorilor. Caroline Wozniacki şi Emma Răducanu, alte foste câştigătoare de Grand Slam, nu au primit nici ele invitaţii.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep nu se află nici pe lista cu wildcard-uri pentru calificări. Atât la feminin, cât şi la masculin, francezii au acordat invitaţii pentru conaţionalii lor.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018, după ce a învins pe Sloane Stephens în finală. Românca a mai disputat două finale, cu Maria Sharapova şi Jelena Ostapenko, în 2014 şi 2018, pe care le-a pierdut.

Simona Halep – McCartney Kessler, în primul tur de la Trophee Clarins

Simona Halep va juca însă la Paris, la turneul WTA 125 Trophee Clarins, acolo unde o va întâlni pe Mccartney Kessler în primul tur. Partida trebuia să se dispute marţi, dar organizatorii au anulat toate meciurile din cauza ploii.

Reclamă

Duelul cu ocupanta locul 123 mondial este al doilea meci pe care Simona Halep îl dispută de la revenirea în circuit, după suspendarea pentru dopaj, care a ţinut-o departe de teren până în această primăvară. Prima partida a disputat-o la Miami, în faţa Paulei Badosa.

Halep şi Kessler nu au mai fost adversare în circuitul WTA. Pentru Halep va fi al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

După suspendare, Halep a primit wild card prima dată la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 6 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”
Citește și