Închide meniul
Foto

Andreea Prisăcariu loveşte din nou! „Rebela din tenisul românesc” s-a pozat doar în tricoul lui Kylian Mbappe: „Port o parte din el!”. Cum a apărut sportiva

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2022, 19:28

Andreea Prisăcariu loveşte din nou! „Rebela din tenisul românesc” s-a pozat doar în tricoul lui Kylian Mbappe: „Port o parte din el!”. Cum a apărut sportiva

Andreea Prisăcariu s-a pozat numai în tricoul lui Kylian Mbappe

Colaj Instagram, Profimedia

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 321 WTA) a atras din nou toate privirile în mediul online. Jucătoarea poreclită „Rebela din tenisul românesc” a postat o fotografie în care este îmbrăcată numai cu un tricou cu numele lui Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea nu a început prea bine sezonul din tenis, dar în mediul online continuă să facă spectacol. „Rebela din tenisul românesc” a captat încă o dată atenţia după ce a postat o fotografie provocatoare.

Andreea Prisăcariu lovește din nou! „Rebela din tenisul românesc” s-a pozat doar în tricoul lui Kylian Mbappe

Sportiva de 22 de ani a publicat un story pe contul de Instagram, în care şi-a surprins cei 26 de mii de urmăritori. Andreea a făcut un selfie în fața oglinzii, îmbrăcată numai cu un tricou cu numele lui Kylian Mbappe.

„Port o parte din Mbappe, deci am o zi bună”, a scris Prisăcariu, alături de poza cu tricoul starului lui PSG.

Andreea Prisăcariu e poreclită "Rebela din tenisul românesc"

Reclamă

Prisăcariu a mai postat un mesaj special pentru Kylian Mbappe anul trecut, când atacantul francez a împlinit 23 de ani.

Kylian Mbappe, „prietenul” jucătoarei românce! Ce a scris Andreea Prisăcariu de ziua starului lui PSG

Andreea l-a numit „prietenul meu” pe Mbappe în postarea de pe Twitter, din luna decembrie.

„La mulți ani celor mai rapide picioare pe care le-am văzut vreodată! Ești o bombă, prietenul meu!”, a scris Andreea Prisăcariu, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Prisăcariu a jucat 13 meciuri în acest an, dintre care a câștigat 6. De-a lungul carierei, „Rebela din tenisul românesc” a câștigat 4 turnee ITF, toate la categorie 15k.

Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu

Fața nevăzută a Andreei Prisăcariu a fost dezvăluită la AS.ro LIVE, chiar de sportivă. Tânăra jucătoare de tenis este fană înrăită a muzici vechi, iar când intră pe teren ascultă rock-n roll.

Eu sunt pe vintage. Ascult Pasărea Colibrii, Semnal M, jazz. Înainte de meci ascult Rock-n Roll, am și puțin rap, pierdut pe acolo, de la Eminem. În timpul liber ascult muzică la pian, îmi place. Mă introduce într-o stare pozitivă”, a dezvăluit Andreea Prisăcariu la AS.ro LIVE.

Andreea are 27 de tatuaje și susține că nu se va opri aici. Prisăcariu și-a făcut primul tatuaj împreună cu părinții săi.

Am 27 de tatuaje, acum. Mai sunt trei în program. Sufletul meu de poet crede că două peresoane care sunt menite să fie împreună se iubesc dinainte să se cunoască. Lupul, este lupul Sfântului Andrei.

Am același tatuaj cu tata. Nu-ți fie frică de nimic, asta îmi spun în permanență la meciuri. Primul tatuaj l-am făcut de ziua lui Mihai Eminescu. Când am făcut primul tatuaj am fost cu părinții”, a povestit Prisăcariu la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și