Închide meniul

Aryna Sabalenka a câştigat turneul de la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe Jessica Pegula

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2024, 9:10

Reclamă
Aryna Sabalenka a câştigat turneul de la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe Jessica Pegula

Aryna Sabalenka a câştigat turneul de la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe Jessica Pegula

Profimedia

Aryna Sabalenka a câştigat turneul de la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe Jessica Pegula.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea belarusă de tenis Aryna Sabalenka, numărul trei mondial, a câştigat turneul WTA 1.000 de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari, după ce a învins-o pe americanca Jessica Pegula, cu 6-3, 7-5, în finala desfăşurată luni, transmite AFP.

Aryna Sabalenka a câştigat turneul de la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe Jessica Pegula

Pentru Sabalenka acesta a fost al 15-lea său titlu din carieră, obţinut cu o săptămână înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al sezonului, scrie agerpres.ro.

Meciul a fost aproape într-un sens unic, Sabalenka sufocându-şi adversara, după ce duminică trecuse în semifinale de marea sa rivală, poloneza Iga Swiatek, liderul mondial. Sabalenka, 26 ani, care a jucat prima sa finală în Ohio, nu a participat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Pegula, victorioasă în urmă cu o săptămână în turneul WTA 1.000 de la Toronto, s-a înclinat la Cincinnati după o oră şi 15 minute de joc. Sabalenka nu a pierdut niciun set în parcursul său de la Cincinnati şi are acum 5-2 în duelurile cu Pegula. Belarusa va aborda turneul US Open, care va debuta pe 26 august, de pe locul secund în clasamentul WTA, făcând rocada cu Coco Gauff.

Reclamă
Reclamă

Jannik Sinner a câștigat turneul de la Cincinnati! A făcut spectacol în finala cu Frances Tiafoe

Jannik Sinner a câștigat turneul Masters de la Cincinnati Italianul, numărul 1 mondial, a câştigat, luni seară, finala cu americanul Frances Tiafoe, locul 20 ATP. Sinner (23 de ani) s-a impus în faţa lui Tiafoe, scor 7-6 (4), 6-2, după o oră şi 37 de minute.

El deţine acum cinci trofee ATP Tour în acest sezon, după triumfurile de la Melbourne, Rotterdam, Miami şi Halle, şi este singurul jucător care a câştigat două titluri ATP Masters 1000 în 2024 (Miami şi Cincinnati), notează news.ro.

Numărul 1 a devenit cel mai tânăr campion de la Cincinnati de la Andy Murray care a câştigat la 21 de ani, în 2008.

Reclamă

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. După un meci controversat, în care tenismanul canadian Felix Auger-Aliassime a fost învins după o minge lovită de două ori de adversarul său, Jack Draper, Novak Djokovic a reacţionat pe X, făcând campanie pentru introducerea arbitrajului video în tenis.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, britanicul Jack Draper s-a calificat în sferturile de finală ale Mastersului 1000 de la Cincinnati, învingându-l pe Felix Auger-Aliassime (5-7, 6-4, 6-4).

Mingea de meci transformată de Draper nu ar fi trebuit să-i aducă acestuia victoria. Britanicul a atins mingea de două ori înainte de a lua punctul decisiv. Un final controversat de meci pentru Felix Auger-Aliassime, care s-a plâns arbitrului fără a putea schimba însă decizia, notează news.ro.

După ce a văzut faza, Novak Djokovic a reacţionat imediat pe reţelele de socializare, postând un comentariu pe X:

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și