Închide meniul

Aryna Sabalenka a câștigat turneul WTA Cincinnati. A învins-o pe Jessica Pegula, în două seturi

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 8:12

Reclamă
Aryna Sabalenka a câștigat turneul WTA Cincinnati. A învins-o pe Jessica Pegula, în două seturi

Aryna Sabalenka a câștigat turneul WTA Cincinnati

Aryna Sabalenka, în finala de la Cincinnati / Profimedia

Aryna Sabalenka a câștigat turneul WTA Cincinnati. Jucătoarea din Belarus, locul 3 mondial, a învins-o pe americanca Jessica Pegula (30 de ani), favorită 6, şi a câştigat turneul WTA 1000 de la Cincinnati.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabalenka s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră şi 16 minute.

Aryna Sabalenka a câștigat turneul WTA Cincinnati

Cincinnati este al 15-lea titlu din carieră al Arinei şi al şaselea titlu WTA 1000. Doar două jucătoare în activitate au câştigat mai multe titluri WTA 1000, atât Iga Swiatek, cât şi Victoria Azarenka având 10 titluri, notează news.ro.

Cincinnati este primul titlu WTA 1000 al Arinei Sabalenka de la victoria din 2023 de la Madrid şi prima sa victorie pe suprafaţă dură WTA 1000 de la Doha 2020.

În urma victoriei de la Cincinnati, Arina Sabalenka a urcat pe locul doi WTA.

Reclamă
Reclamă

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. După un meci controversat, în care tenismanul canadian Felix Auger-Aliassime a fost învins după o minge lovită de două ori de adversarul său, Jack Draper, Novak Djokovic a reacţionat pe X, făcând campanie pentru introducerea arbitrajului video în tenis.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, britanicul Jack Draper s-a calificat în sferturile de finală ale Mastersului 1000 de la Cincinnati, învingându-l pe Felix Auger-Aliassime (5-7, 6-4, 6-4).

Mingea de meci transformată de Draper nu ar fi trebuit să-i aducă acestuia victoria. Britanicul a atins mingea de două ori înainte de a lua punctul decisiv. Un final controversat de meci pentru Felix Auger-Aliassime, care s-a plâns arbitrului fără a putea schimba însă decizia, notează news.ro.

Reclamă

După ce a văzut faza, Novak Djokovic a reacţionat imediat pe reţelele de socializare, postând un comentariu pe X:

„Este ridicol că nu avem o regulă în vigoare care să permită arbitrilor de scaun să schimbe decizia iniţială pe baza analizei video care are loc în afara terenului!

Toţi cei care se uită la televizor văd ce s-a întâmplat, în reluare, dar jucătorii de pe teren nu sunt informaţi, fără să ştie care este rezultatul analizei. Avem Hawkeye pentru decizii de linie, trăim în secolul 21, un secol extrem de avansat tehnologic”, a scris Djokovic într-o postare pe X.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și