Închide meniul

Aryna Sabalenka, prima reacție după eșecul cu Sorana Cîrstea, de la Miami: ”Am primit câteva lecții în acest debut de sezon”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2023, 8:13

Aryna Sabalenka a oferit prima reacție după eșecul cu Sorana Cîrstea, din sferturile de finală de la Miami (4-6, 4-6). Sorana e abia a treia jucătoare care o învinge pe sportiva din Belarus în acest an, după Krejcikova și Rybakina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cu siguranță nu a fost cel mai bun meci al meu. M-am luptat cu condițiile, căldura, umezeala. Am simțit că mingile au sărit prea mult și nu am putut să le controlez așa cum mi-aș fi dorit.

Aryna Sabalenka, prima reacție după eșecul cu Sorana Cîrstea, de la Miami

Am încercat însă să joc la cel mai bun nivel al meu până la ultimul punct. Însă nu am reușit să mă adaptez condițiilor. Data viitoare, va fi mai bine. Au fost câteva lecții pe care le-am primit în acest star de sezon. Încerc să învăț din ele, să mă resetez și să muncesc. Voi încerca să fac tot ce e posibil pentru a juca din nou la cel mai înalt nivel.

Cheia va fi să mă focusez pe mine, fără a băga în seamă ce se scrie în social media sau ce vorbesc alte persoane. Trebuie să fac lucrurile așa cum știu eu și cred că o să joc la același nivel sau poate chiar mai bine. Trebuie să muncesc din greu, să continui să progresez”, a spus Sabalenka, citată de eurosport.ro.

Când se va juca Petra Kvitova – Ekaterina Alexandrova

Meciul care stabilește adversara Soranei Cîrstea din semifinalele de la Miami, Petra Kvitova – Ekaterina Alexandrova, a fost amânat din cauza ploii. Duelul era programat inițial joi dimineața, de la ora 02:00.

Reclamă

Programul a fost astfel modificat și partida dintre Kvitova și Alexandrova se va disputa joi seară, de la ora 22:00 (ora României). Vestea este una bună pentru Sorana, care va câștiga niște ore în plus de odihnă, după victoria cu Aryna Sabalenka.

Modificările din program au adus prima semifinală, Elena Rybakina – Jessica Pegula, vineri dimineață, de la ora 03:30. Astfel că, cel mai probabil, semifinala Soranei Cîrstea se va disputa vineri seară, la o oră la care va fi ulterior anunțată.

Kvitova – Cîrstea 6-4 la ”directe”

Sorana așteaptă duelul cu una dintre cele două jucătoare, diferența fiind una mare. Cu Petra Kvitova s-a întâlnit de 10 ori, dubla deținătoare de Grand Slam fiind în avantaj (6-4), în timp ce cu Alexandrova nu a jucat niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

”Pe Petra o știu, este o mare campioană, suntem de aceeași vârstă și ne-am întâlnit de foarte multe ori. Am foarte mult respect pentru ea. De cealaltă parte, nu o știu pe Alexandrova foarte bine. Nu am jucat împotriva ei, nici nu cred că ne-am antrenat împreună.

E o diferență între o jucătoare pe care nu o cunosc și una pe care o cunosc foarte bine, dar și ea mă cunoaște bine pe mine. Voi încerca să mă odihnesc perioada următoare. Thomas (n.r. – Thomas Johansson) se va uita la meci și voi încerca să revin pe teren cu aceeași formă”, a spus Sorana Cîrstea, citată de Tennis Channel.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și