Închide meniul

AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2024, 11:15

AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie

AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu

George Cosac / Hepta

AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu miercuri, de la ora 10:30. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător de tenis, George Cosac a devenit pentru prima oară preşedintele Federaţiei Române pe 22 februarie 2013. A deţinut această funcţie până în 2019, atunci când nu a mai candidat pentru ca Ion Ţiriac să preia funcţia.

AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu

Ion Ţiriac a fost ales atunci preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, funcţie din care s-a retras în 2021.

George Cosac a fost vicepreşedinte al Federaţiei în perioada în care Ion Ţiriac era preşedinte. După retragerea din funcţie a lui Ţiriac, George Cosac s-a întors la şefia FRT.

În vârstă de 56 de ani, este în continuare preşedinte al FRT.

Reclamă

George Cosac are trei finale la dublu în palmares. Ultima dintre ele a fost la turneul de la Bucureşti, în 1998. George Cosac făcea pereche atunci cu Dinu Pescariu. Ei au fost învinşi de dublul Andrei Pavel – Gabriel Trifu cu 7-6, 7-6.

George Cosac a anticipat că decizia în cazul de dopaj al Simonei Halep va fi mult diminuată la TAS!

George Cosac a anticipat că decizia de la TAS în cazul Simonei Halep va fi mult diminuată! La TAS, Simona Halep a primit o suspendare de 9 luni, după ce în primă instanţă a fost suspendată timp de 4 ani.

Între timp, Halep a şi revenit în competiţii. Ea a jucat la Miami Open, acolo unde a primit un wild-card. A câştigat primul set împotriva Paulei Badosa, dar le-a pierdut pe următoarele două.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi aşa, Halep a fost extrem de fericită că a revenit pe teren. Fost lider mondial, Halep aşteaptă acum să primească wild-card pentru a evolua într-un alt turneu. Recent, ea a reapărut în clasamentul WTA, după ce a jucat la Miami.

„(n.r. A mers Simona la TAS?) Crezul meu este că sentinţa va fi mult diminuată. (n.r. De ce spuneţi acest lucru?) Eu am stat de vorbă cu ea când au început problemele. Ea mi-a spus cu mâna pe inimă că nu a făcut nimic împotriva legii. Din câte ştiu, probele de sânge tot timpul au ieşit perfecte.

(n.r. Domnul Ţiriac a sfătuit-o să-i dea în judecată pe producătorii acelui supliment pentru daune morale şi nu numai. Se va ajunge acolo?) Cu siguranţă se va ajunge acolo. Este o imagine câştigată în ani de muncă, în ani de sacrificii. Eu, dacă aş fi fost în locul ei, la fel aş fi dat în judecată respectiva firmă.

Simona reprezintă un brand pentru România şi ani de zile a fost un vid al performanţelor în sport. A fost o perioadă în care Simona a dominat cu performanţele ei. Nu văd care ar fi fost interesul ei să poată comite o greşeală de genul acesta.

(n.r. Există un panou la intrare în care spuneţi: Simona, te aşteptăm. Va mai continua Simona să facă tenis?) Aşteptăm răspunsul de la TAS. Eu sunt convins că-şi va dori să revină pe terenul de tenis. Dacă o va face, o va face doar la cel mai înalt nivel. Crezul meu este că sentinţa va fi mult diminuată”, declara George Cosac, conform orangesport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și