Închide meniul

Australian Open 2021 | Rafael Nadal, performanţă uriaşă! Va juca pentru a 13-a oară în sferturi la Melbourne. Surpriză mare pe tabloul feminin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 6:16

Australian Open 2021 | Rafael Nadal, performanţă uriaşă! Va juca pentru a 13-a oară în sferturi la Melbourne. Surpriză mare pe tabloul feminin

profimediaimages

Rafael Nadal l-a învins pe Fabio Fognini într-un meci jucat în optimile de finală de la Autsralian Open 2021

Rafael Nadal este de neoprit la Melbourne. Ibericul s-a calificat în sferturile de finală, fără să piardă niciun set de la startul competiţiei. Contra lui Fognini, italianul de 33 de ani de pe locul 17 ATP, Nadal s-a impus cu 6-3, 6-4, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal, pentru a 43-a oară în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam

Nadal va juca pentru a 43-a oară în sferturile de finală ale turneelor de Grand Slam. Doar la Roland Garros are mai multe calificări, 14. La Australian Open, va fi a 13-a prezenţă în această fază a competiţiei. Nadal a mai bifat 9 meciuri în sferturi la US Open şi 7, la Wimbledon.

Cu parcursul de la Melbourne, Rafael Nadal se apropie de recordul lui Roger Federer. Elveţianul, care nu a luat parte la ediţia din acest an din cauza problemelor medicale, a ajuns de 15 ori în sferturile de finală. Federer şi Nadal sunt urmaţi în topul all-time de Novak Djokovic, cu 10 prezenţe.

Reclamă

Trei ruşi între cei mai buni opt jucători de la Australian Open 2021

Rafael Nadal urmează să îl înfrunte pe Tsitsipas, care a profitat de abandonul lui Berrettini. Şi restul tabloului masculin este stabilit: Djokovic – Zverev, Dimitrov – Karatsev şi Rublev – Medvedev. 

Rusia are cei mai mulţi reprezentaţi: Karatsev, Rublev şi Medvedev. Lor li se adaugă Zverev, care este născut în Germania din părinţi ruşi.

Elina Svitolina, eliminată în mod surprinzător de la Australian Open 2021

Surpriza zilei vine de pe tabloul feminin. Una dintre marile favorite, Elina Svitolina, a cincea jucătoarea a lumii, a fost eliminată de Jessica Pegula, locul 61 în topul WTA. Americanca s-a impus în trei seturi: 6-4, 3-6, 6-3. În primul tur, ea a eliminat-o şi pe bielorusa Victoria Azarenka.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și