Închide meniul

Australian Open 2022 | Novak Djokovic, lipsit de susţinere la Melbourne. Noi critici la adresa liderului mondial: „Ar fi putut să evite totul dacă, la fel ca noi, s-ar fi vaccinat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2022, 8:48

Australian Open 2022 | Novak Djokovic, lipsit de susţinere la Melbourne. Noi critici la adresa liderului mondial: „Ar fi putut să evite totul dacă, la fel ca noi, s-ar fi vaccinat!

Novak Djokovic nu este susţinut nici de Garbine Muguruza

Profimediaimages

Decizia finală în cazul lui Novak Djokovic se ia duminică, la ora 00:30. „Nole” îşi pierde susţinerea atât din partea rivalilor din circuit, cât şi cea a jucătoarelor care urmează să ia startul în primul turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garbine Muguruza, mesaj categoric pentru Novak Djokovic: „Trebuie doar să urmezi regulile, asta e tot”

Cred că trebuie să mergem mai departe. Consider că el ar fi putut să evite tot ce s-a întâmplat dacă, la fel ca noi toţi, s-ar fi vaccinat, făcând tot ceea ce am fost nevoiţi şi noi să facem pentru a putea veni aici. Trebuie doar să urmezi regulile, asta e tot. Nu cred că este atât de dificil.

Acest scandal nu cred că va ajuta lumea tenisului sau jucătorii pentru că, la final, este vorba de un conflict„, a declarat Garbine Muguruza, potrivit cnn.com.

Campioană de două ori la Australian Open, Naomi Osaka se teme că imaginea lui Djokovic riscă să fi fost afectată definitiv. Sârbul ar putea rămâne în mintea fanilor tenisului nu cu rezultatele înregistrate în circuit, ci cu acest scandal de proporţii.

Consider că este o situaţie nefericită. Este un jucător grozav şi este oarecum trist că anumiţi oameni şi-ar putea aduce aminte astfel despre el. Sunt de părere că nu depinde de jucătorii de tenis, ci de Guvern, cum decide Australia să se ocupe de această situaţie.

Reclamă

Ştiu cum este să fii într-o astfel de situaţie şi să vezi comentariile făcute de alţi jucători din circuit. Vreau doar să rămân pozitivă în gândire„, a spus şi Naomi Osaka.

Citește și:

Rafael Nadal a răbufnit după scandalul uriaș provocat de Novak Djokovic

Nadal a avut o nouă reacţie după veştile negre primite de Djokovic. Ibericul are un mesaj clar pentru rivalul său din circuit: nimeni nu este mai presus decât Australian Open!

Vă spun un lucru: e clar că Novak Djokovic este unul dintre cei mai mari jucători din istorie. Dar nu există un jucător în istorie care să fie mai important decât un Grand Slam. Jucătorul vine și pleacă, fiind înlocuit de alții.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vom rezista nici eu, Novak sau Roger, decât până la un punct. Australian Open este mult mai important decât un jucător. Dacă va juca, e ok. Dacă nu va juca, va fi un Australian Open extraordinar, cu sau fără el. Acesta este punctul meu de vedere”, a spus Nadal, citat de theage.com.au.

Recomandări
  • Novak Djokovic, reţinut în Australia
  • Mesaje dure primite de liderul ATP

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și