Închide meniul

Carlos Alcaraz – Rafael Nadal 6-2, 1-6, 6-3. Noua senzație din tenis și-a învins idolul! Moment istoric la Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 22:15

Carlos Alcaraz – Rafael Nadal 6-2, 1-6, 6-3. Noua senzație din tenis și-a învins idolul! Moment istoric la Madrid

Rafael Nadal e idolul lui Carlos Alcaraz

Profimedia

Carlos Alcaraz – Rafael Nadal 6-2, 1-6, 6-3, în sferturile turneului de la Madrid. Tânărul jucător l-a învins pe marele campion iberic la o zi după ce a împlinit 19 ani. Nadal e idolul copilăriei lui Alcaraz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 19 ani, Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale la Mastersul 1000 de la Madrid, după ce l-a învins pe Rafael Nadal într-un meci de două ore şi 28 de minute.

Carlos Alcaraz – Rafael Nadal 6-2, 1-6, 6-3

Alcaraz s-a impus cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3. Puștiul de 19 ani a devenit primul adolescent din istorie care îl învinge pe Nadal pe zgură, suprafața favorită a fostului lider mondial! Alcaraz a închis meciul cu un schimb de mingi spectaculos.

Nadal, idolul lui Alcaraz

A fost a treia confruntare directă dintre Rafael Nadal și Carlos Alcaraz. Bilanțul victoriilor este acum 2-1 pentru „Rafa”. Marele Nadal e idolul copilăriei lui Alcaraz.
Así fue el punto con el que 🇪🇸 @alcarazcarlos03 certificó su pase a semifinales del #MMOPEN

Reclamă

„Înseamnă foarte mult pentru mine! Toată muncă grea pe care o depun zi de zi începe să dea rezultate!”, a spus Alcaraz, după meci.

Pentru un loc în finală, Alcaraz va evolua contra liderului mondial Novak Djokovic. Tânărul spaniol va urca luni pe locul 6 în ierarhia ATP.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, Carlos Alcaraz a câștigat turneele de la Rio de Janeiro, Miami și Barcelona.

Rafael Nadal: „Alcaraz e unul dintre jucătorii cu cel mai bun fizic din lume!”

Nadal a avut doar cuvinte de laudă la finalul meciului pentru Carlos Alcaraz. „Rafa” l-a lăudat pe puștiul de 19 ani pentru fizicul său impresionant.

„Este un turneu în care am jucat trei meciuri, în condiţiile în care am venit aici fără niciun fel de pregătire. Asta este realitate. Am spus încă de înainte de a veni aici că va fi o săptămână grea. Am avut şansele mele împotriva unuia dintre jucătorii cu cel mai bun fizic din lume. Chiar am avut oportunităţi de a câştiga.

Am jucat două ore şi jumătate şi este un rezultat pozitiv. Aştept cu optimist ceea ce va urma şi sunt foarte entuziasmat. Vom vedea ce se va întâmpla, trebuie să crezi”, a declarat Rafael Nadal la finalul meciului.

La vârsta lui Alcaraz, Nadal câștiga primul său Grand Slam. „Rafa” avea doar 19 ani când devenea campion la Roland Garros 2005, după o finală cu Mariano Puerta.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și