Închide meniul

Clipe de panică la Washington! Un jucător de tenis a leşinat în timpul partidei din cauza căldurii

Alex Masgras Publicat: 1 august 2023, 8:51

Reclamă
Clipe de panică la Washington! Un jucător de tenis a leşinat în timpul partidei din cauza căldurii

Clipe de panică la Washington

Wu Yibing a leşinat în meciul cu Yosuke Watanuki de la Washington / Captură Tennis TV

Clipe de panică la Washington! Wu Yibing, numărul 90 ATP, a fost nevoit să se retragă din partida din turul 1 de la Citi Open cu Yosuke Watanuki, numărul 99 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chinezul a început foarte bine partida din capitala Statelor Unite, acolo unde s-a distanţat rapid la 4-1, după ce şi-a consolidat break-ul obţinut la 2-1.

Clipe de panică la Washington! Un jucător de tenis a leşinat în timpul partidei din cauza căldurii

Wu Yibing le-a dat emoţii spectatorilor prezenţi la meciul din primul tur de la Washington. Imediat după ce a dus scorul la 4-1 în meciul cu Yosuke Watanuki, lui Wu Yibing i s-a făcut rău. El s-a îndreptat spre scaunul său şi a leşinat din cauza căldurii de la Washington.

Imediat, arbitrul de scaun şi un alt oficial l-au ajutat pe chinez, după care acesta a primit îngrijiri medicale. Câteva minute mai târziu, Wu Yibing a fost nevoit să abandoneze partida de la Washington cu Yosuke Watanuki.

În turul al doilea de la Washington, japonezul îl va întâlni pe canadianul Felix Auger-Aliassime, cap de serie numărul 3 la turneul din capitala Statelor Unite ale Americii.

Reclamă

Wu Yibing a avut probleme şi la Wimbledon

În vârstă de 25 de ani, chinezul nu este la primul episod de acest gen. Locul 90 ATP l-a întâlnit în primul tur de la Wimbledon pe Frances Tiafoe, într-un meci pe care l-a pierdut cu 6-7, 3-6, 4-6.

În setul al doilea, după ce a pierdut primele două game-uri, chinezul a acuzat probleme de respiraţie, având nevoie de îngrijiri medicale pe teren. El a mers apoi la vestiare, în timpul unui time-out medical de trei minute, care s-a prelungit la 15 minute. Potrivit dailymail.co.uk, pauza s-a extins la 15 minute din cauza faptului că ar fi leşinat la vestiare.

Din fericire, el a revenit pe teren şi a putut duce la bun sfârşit meciul cu Frances Tiafoe de la Wimbledon, lucru care nu s-a mai întâmplat şi la Washington, în meciul cu Yosuke Watanuki.

Reclamă 4 / 0/3

Wu Yibing nu traversează cea mai bunp perioadă a carierei, având doar două victorii în ultimele două luni. El l-a învins la mijlocul lunii iunie pe Nick Kyrgios la Stuttgart şi a mai câştigat de atunci doar meciul din primul tur de la Atlanta, de săptămâna trecută, cu Corentin Moutet.

În acest an, el a devenit primul jucător chinez care câştigă un turneu ATP. El s-a impus în finala turneului de la Dallas în faţa americanului John Isner, într-un meci în care a fost nevoit să salveze patru mingi de meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și