Închide meniul

Descalificarea lui Novak Djokovic este corectă! Explicaţiile specialistului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2020, 21:15

Descalificarea lui Novak Djokovic este corectă! Explicaţiile specialistului

Profimediaimages

Novak Djokovic, OUT de la US Open

"Nu ai voie să faci așa ceva. Este doza maximă de neșansă pe care o poți avea pe un teren de tenis. Este clar însă că Djokovic nu a împins pur și simplu mingea în spate spre copilul de mingi. A lovit mai tare decât și-ar fi dorit, evident, a fost un accident. A fost un gest de frustrare, da, categoric. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mats Wilander: "Este caz de descalificare clară, nu ai ce să faci acolo"

Într-o oarecare măsură. Dar, nu asta contează, nu ai voie să faci așa ceva. Djokovic nu trebuia să facă așa ceva, trebuia să fie atent. Să sperăm și că arbitra este ok, părea că are dificultăți de a respira. Am văzut reluarea și este caz de descalificare clară, nu ai ce să faci acolo. Singura întrebare e de ce arbitrul nu a verificat pe un monitor înregistrarea înainte de a lua decizia, însă este descalificare clară. 

E greu de judecat dacă a existat sau nu intenție, însă faptul de a lovi un oficial e condamnabil în sine. Regulamentul este clar. Nu exista niciun arbitru care să fi putut să se ferească. Este dicizia corectă, dar, dacă erau 24.000 de oameni în tribună nu știu…", a spus Wilander, conform eurosport.ro

Novak Djokovic, descalificat de la US Open

Spre finalul primul set al partidei cu Carreno Busta, de la Flushing Meadows, Novak Djokovic a avut o ieşire nervoasă şi a trimis mingea spre o arbitră de linie.

Din păcate, aceasta a fost lovită în zona gâtului şi nu a putut respira pentru câteva secunde. Chiar dacă arbitra şi-a revenit, oficialii au aplicat regulamentul şi l-au descalificat pe jucătorul care era neînvins în 2020. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și