Închide meniul

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

Alex Masgras Publicat: 11 august 2024, 13:04

Reclamă
Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

Jannik Sinner și Andrey Rublev, după meciul din sferturile de finală de la Montreal / Profimedia

Jannik Sinner a fost eliminat de Andrey Rublev în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Montreal. Acesta a fost al doilea meci al zilei de sâmbătă pentru Sinner, fiind nevoit să joace în optimi în aceeași zi, după ce duelurile de vineri au fost amânate din cauza ploii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria din optimi cu Alejandro Tabilo, Sinner a acuzat dureri în zona inghinală. Problemele medicale au reapărut pe durata sfertului de finală cu Rublev, dar italianul a reușit să încheie partida pe teren.

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner, nr.1 mondial, a fost eliminat în sferturile de finală ale turneul ATP Masters 1.000 de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale de 6.795.555 de dolari americani, fiind întrecut în trei seturi, 6-3, 1-6, 6-2, de rusul Andrey Rublev, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

După amânarea meciurilor de vineri, din cauza ploii, Sinner a jucat tot sâmbătă, în optimile de finală, în faţa chilianului Alejandro Tabilo, pe care îl învinsese cu 6-4, 6-3.

Dar înaintea partidei din sferturile de finală, Sinner a acuzat dureri în zona inghinală.

Reclamă
Reclamă 4

În semifinale, Rublev, nr.8 mondial, îl va întâlni pe italianul Matteo Arnaldi, care a trecut în sferturile de finală, cu 6-4, 7-5, de japonezul Kei Nishikori.

Motivul pentru care Andrey Rublev nu a fost prezent la Jocurile Olimpice!

Iată motivul pentru care Andrey Rublev nu a fost prezent la Jocurile Olimpice! Medaliat cu aur la Tokyo, tenismenul rus a uimit pe toată lumea prin decizia de a nu concura la Paris.

Chiar dacă delegația Rusiei a fost interzisă la Jocurile Olimpice, Rublev ar fi putut lupta pentru medalii sub drapel neutru.

Reclamă

Totuși, se pare că decizia lui Rublev nu are nicio legătură cu sancțiunea primită de Rusia. Numărul 8 ATP a dezvăluit faptul că nu s-a simțit pregătit pentru a lua parte la întrecerea de la Paris.

„Nu am jucat la Jocurile Olimpice pentru că am simțit că nu eram pregătit mental pentru asta. Ultimele mele rezultate și felul în care evoluam…

Am decis că trebuie să-mi prioritizez cariera, să-mi iau ceva timp liber pentru a mă reface mental, să joc câteva turnee ATP 250 și să ajung în America mai devreme pentru a fi complet pregătit pentru Montreal”, a spus Andrey Rublev, potrivit Tennis Channel, citat de eurosport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

Horaţiu Moldovan, titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și