Închide meniul

Madrid Open 2021 | Lovitură dură primită de Ion Ţiriac. Liderul mondial, Novak Djokovic, va absenta la ediţia din acest an

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 5:59

Madrid Open 2021 | Lovitură dură primită de Ion Ţiriac. Liderul mondial, Novak Djokovic, va absenta la ediţia din acest an

profimediaimages

Novak Djokovic nu va participa la Madrid Open 2021, turneu organizat de Ion Ţiriac

Liderul ATP, Novak Djokovici, nu va participa la ediţia din acest an a turneului de la Madrid, informează cotidianul Marca, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madrid Open 2021 | Novak Djokovic nu va participa

Sârbul, care sâmbătă a fost eliminat în semifinale la Belgrad de Aslan Karatsev, are alte planuri decât participarea la Madrid, având în vedere şi faptul că vrea să joace în capitala Serbiei şi la turneul din mai (Belgrad Open, 22 – 29 mai) înainte de Roland Garros. El va participa şi la turneul de la Roma (9-16 mai).

Djokovici a câştigat ediţia precedentă a competiţiei din Spania, în 2019. În 2020, turneul nu a avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus. Madrid Open va avea loc în perioada 2-9 mai.

Madrid Open 2021 | Simona Halep – Sara Sorribes Tormo, în primul tur

În schimb, Simona Halep abia aşteaptă să joace la Madrid, unde spune că se simte ca acasă. În primul tur, locul 3 mondial va evolua cu Sara Sorribes Tormo, locul 46 WTA. 

Dacă trece de Tormo, Halep va evolua în turul doi cu învingătoarea meciului dintre Magda Linette (Polonia) şi Saisai Zheng (China).

Reclamă

Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2017. Cealaltă româncă de pe tabloul principal de la Madrid, Sorana Cîrstea, locul 58 mondial, va evolua în primul tur cu americanca Jessica Pegula, locul 33 mondial. Halep şi Cîrstea se pot duela în faza sferturilor de finală.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și