Închide meniul

Novak Djokovic riscă să rămână fără alibi. Imaginile care îl dau de gol pe liderul ATP, rămas fără viză pentru Australia. Procesul va fi transmis în direct

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2022, 8:38

Novak Djokovic riscă să rămână fără alibi. Imaginile care îl dau de gol pe liderul ATP, rămas fără viză pentru Australia. Procesul va fi transmis în direct

Novak Djokovic este în mijlocul unui scandal uriaş

Profimedia

Autorităţile din Australia au luat o decizie surprinzătoare. Procesul în care Djokovic va fi audiat urmează să fie transmis în direct. Hotărârea s-a luat în încercarea juraţilor de a fi cât mai transparenţi. „Nole” are şi alte bătăi de cap. Alibiul său riscă să fie combătut cu uşurinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic are probleme înaintea recursului

Djokovic a anunţat că nu s-a vaccinat din cauza faptului că s-a infectat cu Covid-19 în ultimele şase luni. Mai exact, ar fi avut un test pozitiv pe data de 16 decembrie 2021. Imediat au apărut imagini compromiţătoare cu campionul en-titre de la Australian Open.

Pe 17 decembrie, Djokovic a fost prezent la o ceremonie în Belgrad. Jurnaliştii de la thesun.co.uk au postat o fotografie în care numărul 1 ATP nu poartă mască şi se afişează lângă un copil. Mai mult, o zi mai târziu a primit premiul acordat pentru „Champion des champions 2021”.

Novak Djokovic

Francezii de la lequipe.fr precizează că, tot la Belgrad, pe 18 decembrie, Djokovic a făcut o şedinţă foto cu trofeul. În acea perioadă, dacă ar fi avut coronavirus, Novak ar fi trebuit să fie în carantină.

Novak Djokovic are probleme înaintea recursului

Anunţul făcut de avocaţii lui Novak Djokovic

Avocații lui Novak Djokovic au rupt tăcerea. S-a aflat când s-a infecat Nole cu Covid-19 și cum a primit scutirea medicală pentru a intra în Australia.

Reclamă

Liderul ATP Novak Djokovici a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia, deoarece a fost infectat recent cu coronavirus, au precizat avocaţii sportivului în documente depuse în instanţă.

Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovici nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore”, au menţionat avocaţii.

Mama lui Novak Djokovic și-a ieșit din minți după scandalul din Australia

Mama lui „Nole” a avut o reacţie vehementă când a aflat de ce tratament a avut parte campionul en-titre de al Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

E foarte dificil pentru mine să trec peste asta. Nimeni nu merită un astfel de tratament, mai ales el. Asta este o chestiune politică, din care el nu poate fac parte, e un scandal. Să îl pui în hoteluri mizerabile, să nu-l lași să ia legătura cu noi, ăsta e un tratament fără precedent”, a spus Dijana Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și