Închide meniul

Novak Djokovic și-a făcut planul, după ce a câștigat Roland Garros 2023: „Am rămas serios prea mult timp!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 9:52

Novak Djokovic și-a făcut planul, după ce a câștigat Roland Garros 2023: Am rămas serios prea mult timp!”

Novak Djokovic și-a făcut planul, după ce a câștigat Roland Garros 2023

Novak Djokovic și trofeul de la Roland Garros 2023/ Profimedia

Novak Djokovic și-a făcut planul, după ce a câștigat Roland Garros 2023. Campionul sârb a dezvăluit că își va lua o scurtă pauză, pentru a se relaxa alături de familie. Ulterior, Nole a declarat că va merge la Londra pentru a începe pregătirile pentru cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a scris istorie la Roland Garros, reușind să câștige cel de-al 23-lea turneu de Grand Slam din cariera sa, un record absolut pentru tenisul masculin. În finala de la Openul Francez, Nole l-a învins în trei seturi pe Casper Ruud.

Novak Djokovic și-a făcut planul, după ce a câștigat Roland Garros 2023

Novak Djokovic a dezvăluit că își va lua o mică vacanță, după succesul istoric de la ediția din acest an de la Roland Garros. Nole susține că nu se va relaxa prea mult timp, deoarece în scurt timp va merge la Londra, pentru a începe să se antreneze pe iarbă.

De asemenea, Djokovic a declarat că, cel mai probabil, va participa direct la Wimbledon, fără să mai bifeze vreun turneu premergător Grand Slam-ului londonez.

Pe iarbă, prevăd să joc doar la Wimbledon. Voi merge la Londra destul de curând, pentru a mă antrena şi a mă pregăti pentru un nou turneu de Grand Slam.

Reclamă

Am rămas serios prea mult timp. Aşa că acum, puţină relaxare şi timp în familie. Chiar dacă nu am prea mult timp, de fapt, pentru că sezonul pe iarbă vine repede”, a declarat Novak Djokovic, în conferința de presă de la finalul duelului cu Casper Ruud, de la Roland Garros 2023.

Goran Ivanisevic, dezvăluiri fabuloase despre Novak Djokovic

Goran Ivanisevic a făcut dezvăluiri fabuloase despre Novak Djokovic. Antrenorul celui mai titrat jucător de tenis din istorie a dezvăluit ce dialog a avut cu marele campion sârb înaintea turneului de la Roland Garros.

Goran Ivanisevic a spus că Novak Djokovic i-a ascultat sfatul, iar acest lucru s-a văzut în finala câştigată în faţa lui Casper Ruud, scor 7-6, 6-3, 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt mândru mai ales de Novak în ultimele două meciuri. I-am spus că, dacă vrea să câștige titlul, trebuie să înceteze să mai vorbească cu noi în timpul meciului, să țipe fără rost… Și ați văzut, a fost extrem de concentrat azi.

Trebuie să-l întrebi pe el care sunt obiectivele lui. Toate prostiile astea au început în Australia anul trecut, acum are 23 de titluri de Grand Slam. Îmi pare rău că Rafa nu este aici, îmi doresc să revină și să mai câștige și el un titlu major. Djokovic poate câștiga Grand Slam-ul calendaristic, a fost aproape și la US Open. Nu știu câte va câștiga, dar mai e combustibil”, a spus Goran Ivanisevic pentru Sport Klub, citat de eurosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și