Închide meniul

Novak Djokovic va putea evolua la US Open! SUA va renunţa la restricţii, iar sârbul va putea juca la ultimul turneu de Grand Slam

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2023, 22:13

Novak Djokovic va putea evolua la US Open! SUA va renunţa la restricţii, iar sârbul va putea juca la ultimul turneu de Grand Slam

Novak Djokovic va putea evolua loa US Open

Novak Djokovic, campion la US Open în 2018/ Profimedia

Novak Djokovic a primit vestea că va putea evolua la US Open! La finalul acestei luni, SUA va renunţa la restricţiile faţă de cei care nu s-au vaccinat împotriva Covid-19, şi astfel sârbul va putea juca la ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va debuta pe 28 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a ratat două turnee de categorie Masters 1000, Indian Wells şi Miami, din cauza restricţiilor din SUA.

Novak Djokovic va putea evolua la US Open

Presa din Anglia, citată de as.com, anunţă faptul că în SUA se vor reduce restricţiile împotriva Covid-19, începând cu data de 30 martie. Acest fapt urmează să fie aprobat de preşedintele Joe Biden.

Dar cu toate acestea, Novak Djokovic a primit vestea cea bună, aceea că va putea participa la US Open. Sârbul a ratat prezenţa la ediţia de anul trecut, din acelaşi motiv pentru care a ratat şi turneele Indian Wells şi Miami.

La ultima participare la US Open, din 2021, Novak Djokovic a ajuns până în finală. Sârbul pierdea ultimul act în faţa lui Daniil Medvedev, care reuşea, la acel moment, să-şi adjudece primul trofeu de Grand Slam din carieră.

Reclamă

Novak Djokovic a câştigat de trei ori US Open, mai exact în 2011, 2015 şi în 2018. În total, Nole a cucerit 22 de turnee de Grand Slam, ultimul fiind Australian Open 2023.

Novak Djokovic, după ce a ratat turneele de la Indian Wells şi Miami

Novak Djokovic a oferit declaraţii după ce a ratat turneele de la Indian Wells şi Miami. Locul 2 ATP susţine că nu regretă că a ratat cele două competiţii pentru că nu este vaccinat împotriva coronavirusului, însă a precizat că speră că i se va permite mai târziu în acest an accesul în Statele Unite, astfel încât să participe la US Open, informează Reuters.

„Nu regret. Am învăţat de-a lungul vieţii că regretele te împiedică să mergi înainte şi practiic te fac să trăieşti în trecut. Nu vreau să fac asta. De asemenea, nu vreau să trăiesc prea mult în viitor. Vreau să trăiesc prezentul, dar evident şi să mă gândesc la viitor, să creez un viitor mai bun”, a declarat sportivul sârb.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic l-a felicitat pe Carlos Alcaraz pentru revenirea pe primul loc ATP. „Merită revenirea pe primul loc”.

El a menţionat că nu şi-a pierdut motivaţia după controversele legate de statutul său de vaccinare. „Dimpotrivă, sunt dornic şi motivat să joc tenis, motivat pentru familia mea, pentru fundaţia mea, pentru toate proiectele şi tot ce fac în afara terenului. Demnitatea mea, integritatea, ceea ce cred şi drepturile mele sunt mai presus de orice”, a explicat Djokovic.

După triumful de la Indian Wells, Alcaraz a revenit pe primul loc al ierarhiei ATP, cu 7.420 de puncte. Nole a căzut pe poziţia secundă, cu 7160 de puncte. De notat e şi faptul că Rafael Nadal a părăsit Top 10 după 18 ani, fiind pe 13, cu 2.715 puncte.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și