Închide meniul

Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2024, 21:13

Reclamă
Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!

Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă

Rafael Nadal, în timpul meciului de la Madrid / Profimediaimages

Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Fostul lider mondial, câştigător al 22 de turnee de Grand Slam, a recunoscut care este cea mai mare motivaţie pe care o mai are, la 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal a declarat că i-ar plăcea să continue să joace suficient de mult timp astfel încât fiul său să îşi amintească de el pe teren. Campion de 14 ori la Roland Garros, ibericul recunoaşte că timpul nu este de partea sa.

Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă

Spaniolul în vârstă de 37 de ani, care a declarat că se aşteaptă să se retragă după sezonul 2024, a revenit în competiţii la Brisbane, în ianuarie, după aproape un an de absenţă din cauza unei accidentări la şold.

El a fost apoi absent pentru încă o perioadă din cauza unei probleme la coapsă şi, deşi a revenit săptămâna trecută la Barcelona, el spune că este departe de a fi în formă maximă şi nu ştie dacă va juca la Roland Garros, luna viitoare.

Nadal l-a învins joi pe Darwin Blanch cu 6-1, 6-0 în primul tur al Madrid Open, sub privirile soţiei sale şi ale fiului lor de un an, Rafael Jr.

Reclamă

Ei bine, mi-ar plăcea să joc un pic mai mult timp şi să-i ofer o amintire cu mine jucând tenis„, a spus Nadal despre faptul că joacă în faţa fiului său.

Acesta va fi lucrul ideal pentru mine, pentru soţia mea şi pentru familia mea. Probabil că nu voi reuşi să fac acest lucru să se întâmple. Dar cel puţin sunt fericit că am avut în jurul meu o echipă grozavă şi o familie şi prieteni pe parcursul întregii mele vieţi, care m-au ajutat în toate modurile pentru a fi fericit„, a mai declarat Rafa Nadal, potrivit news.ro.

Nadal, de cinci ori campion la Madrid, urmează să îl înfrunte sâmbătă pe australianul Alex de Minaur, cap de serie numărul 10.

Reclamă 4 / 0/3

Participarea la Roland Garros a lui Rafael Nadal, sub semnul întrebării

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, a spus că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient de bine pregătit, scrie AFP.

Dacă ar fi mâine Roland-Garros, nu aş juca. Dacă nu voi fi la Roland-Garros, asta nu înseamnă că totul s-a terminat. Vor mai fi Jocurile Olimpice (tot pe zgură) în această vară, sunt diferite formate în care poţi să joci”, a spus Nadal, în prezent pe locul 512 ATP.

Turneul de la Roland-Garros va avea loc în perioada 20 mai – 9 iunie.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și