Închide meniul

Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane: „Mă bucur că nu îl voi mai întâlni de multe ori!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 9:35

Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane: Mă bucur că nu îl voi mai întâlni de multe ori!”

Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz/ Hepta

Rafael Nadal a fost învins de Carlos Alcaraz, într-un meci demonstrativ de milioane, care a fost difuzat live pe o platformă de streming. Nadal a declarat că un lucru bun în apropierea sfârşitului carierei sale este că nu va trebui să se confrunte de prea multe ori cu Carlos Alcaraz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 14-12, în fața lui Rafael Nadal, într-un meci demonstrativ care s-a desfășurat șa Las Vegas.

Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane

Nadal, care a câştigat 22 de titluri de Grand Slam, a adăugat că viitorul tenisului spaniol este pe mâini bune cu tânărul de 20 de ani. Alcaraz a câştigat deja turnee majore la US Open şi Wimbledon şi se află pe locul doi în lume, după Novak Djokovic.

În mai mult de două ore de joc, cel mai tânăr dintre cei doi spanioli s-a impus în cele din urmă în setul al treilea, disputat sub forma unui super tie-break (6-3, 4-6, 14-12).

Este un lucru bun că, în calitate de jucător, nu îl voi mai înfrunta de multe ori”, a declarat Nadal, care se aşteaptă să se retragă în 2024, după ce o serie de accidentări i-au limitat apariţiile în circuit, notează news.ro.

Reclamă

Ca fan, mă voi bucura să îl urmăresc mulţi ani, sper. În Spania, ar trebui să fim foarte, foarte fericiţi că vine cineva precum Carlos. Este un jucător extraordinar. Are doar 20 de ani şi a câştigat deja două turnee de Grand Slam şi câteva turnee importante”, a spus el.

Nadal, care a stat aproape un an pe tuşă din cauza unei accidentări la picior înainte de a suferi o accidentare musculară la începutul acestui sezon, a declarat că s-a simţit „mult mai bine decât se aştepta” în timpul meciului demonstrativ.

Nadal şi Alcaraz, numărul doi mondial, urmează să joace la turneul Masters de la Indian Wells.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal şi Novak Djokovic, în acelaşi avion spre Indian Wells

Rafael Nadal şi Novak Djokovic au călătorit în acelaşi avion spre Indian Wells! Doi dintre cei mai mari jucători care au jucat vreodată tenis se pregătesc pentru primul turneu ATP Masters 1000 al anului.

Novak Djokovic a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care apare alături de marele său rival, Rafael Nadal. Cei doi sunt zâmbăreţi şi pregătiţi să revină în competiţii. Dacă Novak Djokovic se va întoarce pe teren la Indian Wells, Rafael Nadal va reveni mai devreme. Spaniolul are programat un meci demonstrativ contra conaţionalului Carlos Alcaraz, la Las Vegas.

Contul oficial al circuitului ATP nu a ratat ocazia de a lansa o provocare pentru internauţi: „Imaginează-ţi că eşti în acest avion. Ce faci?”, au scris cei de la ATP Tour.

Tennys Sandgren, sfertfinalist în două rânduri la Australian Open, a venit cu o replică genială: „Aş pierde în primul tur”, a scris americanul de 32 de ani care se află pe locul 274 ATP în acest moment.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și