Închide meniul

Roger Federer a vorbit, din nou, despre momentul retragerii din tenis: "Ştii că devin foarte furios?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2020, 13:50

Roger Federer a vorbit, din nou, despre momentul retragerii din tenis: "Ştii că devin foarte furios?!"

DPA Images / Friso Gentsch

Roger Federer

Mai mult, când este întrebat de acest aspect, marele campion elveţian pare că se enervează. Aşa s-a întâmplat şi în timpul unui interviu acordat unei firme de echipament sportiv cu care are contract. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sper că nu vrei să mă întrebi asta, știi că devin foarte furios, foarte supărat!?", a spus, mai în glumă mai în serios, Federer. Roger a continuat apoi şi a aprofundat subiectul.

"Simt că a mai rămas ceva în mine de arătat în tenisul mondial. Și, chiar dacă nu a mai rămas, asta e. Nu voi face pasul înapoi din tenis. Oricum, prea curând nu mă voi retrage din tenis", a spus Roger Federer. 

Roger Federer va reveni pe teren la Australian Open

Roger Federer se află într-o perioadă de recuperare, după operaţia suferită la genunchi.

"Sunt pe calea cea bună. Îmi revin treptat, dar o să-mi acord suficient timp şi nu vreau să pun presiune asupra mea. Nu voi participa la un turneu până când nu voi fi sută la sută în formă.

Reclamă

În acest moment, se pare că pot reveni la Australian Open, în ianuarie. Momentan nu sunt posibile mai mult de două ore cu racheta.

Dar de ceva timp lucrez la rezistenţă şi la forţă absolut fără nicio durere. Nu vor mai exista alte intervenţii chirugicale", a spus campionul elveţian, citat de Schweizer Illustrierte.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și