Închide meniul

Roger Federer, ”devastat” după anularea turneului de la Wimbledon

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 16:38

Reclamă
Roger Federer, ”devastat” după anularea turneului de la Wimbledon

Zuma Press / Joel Marklund via hepta

Roger Federer, ”devastat” după anularea turneului de la Wimbledon

Federer a postat un gif cu mesajul ”nu există niciun gif care să descrie emoțiile pe care le simt”, însoțit și de cuvântul ”devastat”. La 38 de ani, Roger a ratat o șansă bună de a-și trece în palmares al 21-lea Grand Slam din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer va avea 40 de ani în 2021

Pe 6 august, Roger Federer va împlini 39 de ani, iar elvețianul se gândește din ce în ce mai mult la retragere. În vara lui 2021, atunci când, cel mai probabil, va participa la Wimbledon și la Jocurile Olimpice din Tokyo, Federer va ajunge la 40 de ani. 

Jucătorul elvețian a câștigat ultimul Mare Șlem în 2018, în Australia. Federer nu s-a mai impus la Wimbledon din 2017, însă rămâne jucătorul cu cele mai multe trofee la Londra – 8. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

22:36

„Trebuia să înscriem mai multe goluri!” Van Dijk nu s-a ferit de cuvinte după România – Olanda 0-3: „O săptămână cu turbulenţe”

22:22

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

22:14

Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după România – Olanda 0-3: „Problema a fost asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și