Închide meniul

Roger Federer, mesaj clar despre posibilitatea ca Rafael Nadal să rateze Roland Garros: „Ar fi brutal!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 15:43

Roger Federer, mesaj clar despre posibilitatea ca Rafael Nadal să rateze Roland Garros: „Ar fi brutal!

Roger Federer, mesaj clar despre posibilitatea ca Rafael Nadal să rateze Roland Garros

Rafael Nadal, în timpul unui meci/ Profimedia

Roger Federer a transmis un mesaj clar despre posibilitatea ca Rafael Nadal să rateze participarea la al doilea turneu de Grand Slam, Roland Garros. Elveţianul speră ca ibericul să se recupereze la timp pentru competiţia la care a scris istorie, şi a câştigat-o de 14 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer susţine că o absenţă a campionului spaniol de la Roland Garros ar fi ”brutală” pentru tenis, transmite Reuters.

Roger Federer, mesaj clar despre posibilitatea ca Rafael Nadal să rateze Roland Garros

„Ar fi brutal, ar fi foarte dificil pentru tenis dacă Rafa nu va fi acolo”, a declarat, duminică, Federer, câştigătorul a 20 de titluri de Mare Şlem, cu prilejul Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami.

‘Încă mai sper, am văzut că s-a retras de la Roma, aşa că îi urez toate cele bune. Novak (Djokovic) nu mai joacă aşa de mult, dar sper să fie puternic şi el, ca şi tinerii care au apărut în ultima perioadă’‘, a mai spus Federer, care s-a retras din tenis anul trecut.

Nadal, care a câştigat de 14 ori Openul Franţei, se confruntă cu o accidentare la şold suferită în ianuarie, la Australian Open, existând temeri că spaniolul va rata turneul parizian după ce a renunţat şi la turneul ATP Masters 1.000 care începe săptămâna aceasta la Roma.

Reclamă

Rafael Nadal nu a putut evolua nici la Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Barcelona sau Madrid, anunţă agerpres.ro.

Nadal a jucat la fiecare ediţie de la Roland Garros de când a câştigat primul său titlu de Mare Şlem din cele 22 din palmares, în 2005. Turneul parizian de Grand Slam va începe pe 28 mai.

Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma

Rafael Nadal nu va participa nici la turneul de la Roma! Emoții mari pentru campionul spaniol, chiar înainte de Roland Garros. Grand Slam-ul de la Paris va avea loc în perioada 28 mai – 11 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal nu a participat nici la celelalte turnee de zgură, el fiind accidentat încă de la Australian Open. De atunci a urmat un proces de recuperare, însă ibericul nu este încă pregătit pentru a juca la Roma.

„Îmi pare tare rău să vă anunț că nu voi putea fi prezent la Roma. Știți cu toții cât mă doare să ratez încă un turneu care mi-a marcat cariera, dar și persoana. Vă mulțumesc pentru toată dragostea voastră și le sunt recunoscător fanilor italieni pentru sprijin.

Deși am observat o îmbunătățire a situației în ultimele zile, au fost multe luni în care nu m-am putut antrena la un nivel înalt, iar procesul de readaptare are timpii săi specifici. Nu am de ales decât să îi accept și să continui să muncesc”, a anunțat Rafael Nadal pe rețelele de socializare.

Recomandări
  • Roger Federer, mesaj clar despre posibilitatea ca Rafael Nadal să nu participe la Roland Garros
  • Ce a declarat campionul elveţian

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și