Închide meniul

Roger Federer, mesaj pentru fani în timpul crizei de coronavirus: ”Rămâneți pozitivi”

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 14:10

Reclamă
Roger Federer, mesaj pentru fani în timpul crizei de coronavirus: ”Rămâneți pozitivi”

Mesajul lui Roger Federer după Elveția - Spania

Hepta

”Salut, oameni buni. Am decis să vă arăt un clip video cu antrenamentele mele de acasă. Lovesc într-un perete pentru că astea sunt condițiile. Acum este mai important ca niciodată să ascultați ce vă spun autoritățile. Trebuie să ne adaptăm la această situția și să stăm în casă. Rămâneți pozitivi”, a spus Federer într-un clip video postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, devastat după ce Wimbledonul a fost anulat

Lui Roger Federer nu i-a picat deloc bine vestea că turneul de la Wimbledon a fost anulat. Federer, ajuns la 39 de ani, mai are șanse mici să își încheie cariera cu încă un turneu de Mare Șlem în palmares.

În 2021, Federer va avea 40 de ani atunci când va participa la Wimbledon și la Jocurile Olimpice din Tokyo. Jucătorul elvețian a câștigat ultimul Mare Șlem în 2018, în Australia. Federer nu s-a mai impus la Wimbledon din 2017, însă rămâne tenismenul cu cele mai multe trofee la Londra – 8.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” Vezi toate știrile
Citește și