Închide meniul

„Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2024, 10:35

Reclamă
„Total nedrept! Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport

Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă despre scandalul momentului din sport

Alexandru Ion Ţiriac/ Instagram

Fiul lui Ion Ţiriac a oferit o reacţie furibundă în scandalul momentului din sport, care îl are în prim-plan pe Jannik Sinner. Alexandru Ion Ţiriac consideră că întreaga situaţie este una nedreaptă pentru toţi ceilalţi sportivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jannik Sinner a avut două teste pozitive anti-doping, însă nu a fost suspendat. Liderul ATP a fost testat pozitiv cu clostebol, însă Tribunalul a considerat faptul că italianul nu a consumat în mod intenţionat substanţa interzisă.

Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport

După valul de reacţii împărţite din întreaga lume a sportului, şi fiul lui Ion Ţiriac a intervenit şi a transims că pentru unii sportivi nu este corect faptul că Jannik Sinner nu a fost suspendat.

Alexandru Ion Ţiriac a subliniat faptul că Sinner este un jucător excepţional, care are un antrenor bun, anume Darren Cahill. În ciuda acestor lucruri, Ţiriac Jr menţionează că tratamentul de care a avut parte italianul nu este unul corect faţă de toţi ceilalţi sportivi, care au trecut prin suspendări pentru dopaj.

„Ca să fim clari, Jannik e un tip incredibil, un jucător senzațional și are, probabil, cel mai bun și de treabă antrenor din lume (n.r- Darren Cahill). Dar cazul lui e extrem de tulbure, probabil e cea mai proastă comunicare și motivare.

Reclamă
Reclamă

E total nedrept față de toți ceilalți jucători care trec prin zeci de teste în fiecare an, față de jucătorii care ratează trei teste din cauza unor probleme cu adresele și sunt automat suspendați și față de alți tenismeni care sunt suspendați deși implicarea directă a unor membri ai echipei e mult mai mică.

Dacă e adevărat sau nu, totul trebuie clarificat. Nu doar pentru Jannik, ci și pentru lumea tenisului, jucători, sport și fani”, a transmis fiul lui Ion Ţiriac, pe contul său de Instagram.

Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive. Fostul număr 1 WTA a reacţionat în scandalul momentului din tenis.

Reclamă

Italianul a fost depistat pozitiv de două ori primăvara aceasta cu o substanţă interzisă. Chiar liderul ATP a făcut aceste dezvăluiri după ce procesul s-a încheiat şi a reuşit să demonstreze că nu a fost vorba nici de intenţie, nici de neglijenţă. Cu toate acestea, el a rămas fără premiul de 300.000 de dolari de la Indian Wells şi fără cele 400 de puncte ATP obţinute pentru că a ajuns până în semifinale.

Mai mulţi jucători din lumea tenisului au reacţionat deja după verdictul primit de Jannik Sinner. Poate una dintre cele mai aşteptate reacţii a fost cea a Simonei Halep, cea care a fost implicată într-un scandal uriaş de dopaj. Dubla câştigătoare de Grand Slam a postat un mesaj sugestiv pe contul său de Instagram legat de situaţia în care se află elevul lui Darren Cahill.

Ea a ales să publice un citat al poetului Nicolae Iorga, cu trimitere către cei de la ITIA: „Cine ţi-a făcut o nedreptate, nu rămâne cu o datorie faţă de tine, ci cu o pierdere faţă de el însuşi”.

Italianul nu a fost nici suspendat provizoriu, aşa cum s-a întâmplat cu Simona Halep. El a avut câştig de cauză în urma contestaţiei depuse, putând să joace în toată acestă perioadă, până la verdictul final. Mai mult, cazul de dopaj al lui Jannik Sinner a fost ţinut secret, spre deosebire de cazul în care a fost implicată Simona Halep.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Un nou pilot în Formula 1! Cu cine va fi coleg Carlos Sainz la Alpine, din sezonul viitor

12:25

Gigi Becali, declaraţie incredibilă despre plecarea lui Neil Lennon de la Rapid: „S-a dus omul la bere frumos”

11:42

„Şi eu îl vreau pe Ianis Hagi” Gigi Becali, în luptă cu Dan Şucu pentru transferul verii din Liga 1! Ce a spus despre Andrei Ivan

11:15

Poli Iaşi – Rapid, LIVE TEXT, 22:00! Marius Şumudică debutează în noul mandat pe banca giuleştenilor! Echipele probabile

10:59

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Nu contează banii!”

10:54

Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz – FCSB 1-1

1 Programul Marelui Premiu al Ţărilor de Jos. Primul antrenament, live în AntenaPLAY (13:30) 2 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 3 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 4 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 6 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”
Citește și