Închide meniul

Australian Open 2022 | Cum a fost surprinsă Simona Halep la vestiare, înainte de meciul cu Beatriz Haddad Maia

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 13:16

Reclamă
Australian Open 2022 | Cum a fost surprinsă Simona Halep la vestiare, înainte de meciul cu Beatriz Haddad Maia

Simona Halep, probleme pe final de meci

Profimediaimages

Simona a fost surprinsă în zona vestiarelor de la Melbourne, alături de oamenii din echipa ei, urmărind meciul dintre Danka Kovinic şi Emma Răducanu, în urma căruia îşi afla posibila următoare adversară de la Australian Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După alte câteva minute, Emma Răducanu a fost învinsă de jucătoarea din Muntenegru şi, în cazul în care Simo va trece de Beatriz Haddad Maia, cele două se vor întâlni în turul al treilea de la Melbourne.

Australian Open 2022 | Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în turul 3

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia va fi ultima partidă a zilei de joi pe ”Rod Laver Arena”, terenul numărul 1 de la Melbourne. Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, partidă din turul al doilea, va fi în format LIVE TEXT, pe www.AS.ro, joi, nu înainte de ora 13.30.

Simona Halep (31 de ani, locul 15 WTA) şi Beatriz Haddad Maia (25 de ani, locul 83 WTA) se întâlnesc pentru a doua oară. Cele două jucătoare s-au mai confruntat o singură dată, în 2017, la Wimbledon. Atunci, Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-3.

Reclamă

Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou cea mai bună din lume

Forma bună prin care trece Simona Halep i-a atras atenţia lui Mats Wilander. Acesta e de părere că Simona Halep poate redeveni numărul 1 WTA. De altfel, unul dintre obiectivele din 2022 pentru Halep este să reintre în TOP 10. De-a lungul carierei, Simona Halep a stat 64 de săptămâni pe prima poziţie a clasamentului.

„Cred că poate, chiar cred. Dacă aş fi în locul Simonei Halep, mi-aş reaşeza jocul puţin. Aş deveni ceva mai agresiv, în locul ei, pentru că în fiecare an jucătoarele din circuit lovesc mingea mai puternic.

Simona trebuie să îşi pună următoarea întrebare: joc ceva mai riscant sau evoluez în continuare la aceeaşi intensitate? Cel mai important e să se bucure de acest proces, fie că pierde sau câştigă”, a spus Wilander, citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și