Închide meniul

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, în război cu fanii australieni! „Dacă respectaţi pe cineva, respectaţi-l pe Jim Courier”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 13:57

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, în război cu fanii australieni! „Dacă respectaţi pe cineva, respectaţi-l pe Jim Courier

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, amendat

Profimediaimages

Rusul i-a criticat pe cei din tribune care s-au comportat ca la Cupa Davis şi au huiduit între primul şi al doilea serviciu. „Dacă respectaţi pe cineva, respectaţi-l pe Jim Courier”, a spus Medvedev, ţinând cont că americanul i-a luat interviul de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, război total cu fanii australieni

„- Vreau să ne spui cum ţi-ai gestionat emoţiile. Ai fost foarte concentrat, a făcut parte din strategia ta, ţinând cont de ce pot aduce Nick şi fanii?

– Era singura variantă, când eşti huiduit între primul şi al doilea serviciu. Nu este uşor, aşa că a trebuit să stau calm”, a fost dialogul dintre Medvedev şi Jim Courier.

Fanii prezenţi pe „Rod Laver Arena” au început din nou să huiduie, moment în care Courier a încercat să îi explice lui Daniil că suporterii imită bucuria lui Ronaldo, vestitul „siuuu”, şi că nu îl huiduie pe rus.

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev l-a învins pe Nick Kyrgios

„Îmi pare rău, nu te pot auzi! Vă rog, nu îl pot auzi. Arătaţi puţin respect pentru Jim Courier, a câştigat turneul acesta! Să îl lăsăm să vorbească! Dacă respectaţi pe cineva, respectaţi-l pe Jim Courier”, a continuat Medvedev războiul cu australienii.

Reclamă

Courier, dublu campion la Australian Open (1992 şi 1993), a încercat să detensioneze situaţia şi i-a explicat din nou rusului. „Eu cred şi sper că acesta este „siuuu”, zgomotul pe care Ronaldo îl foloseşte când înscrie un gol. Cred că asta s-a întâmplat, nu cred că te-au huiduit pe tine. Sper că am dreptate cu asta”.

„Tot ce vreau să spun e că să auzi asta între primul şi al doilea serviciu, nu e uşor”, a concluzionat Medvedev. După o altă întrebare, numărul 2 ATP a fost aplaudat de cei prezenţi pe Rod Laver Arena. „Vezi, te plac fanii!”, a concluzionat Jim Courier.

Reclamă 4 / 0/3

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, în turul 3

Daniil Medvedev, locul 2 ATP, s-a calificat, joi, în turul al treilea al Australian Open. El l-a învins, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, 4-6, 6-2, pe Nick Kyrgios, lcoul 115 ATP, după un meci de aproape trei ore.

În faza următoare, Medvedev va evolua cu olandezul Botic van de Zandschulp, locul 57 ATP.

Recomandări
  • Daniil Medvedev a întrat în război cu australienii prezenţi pe Rod Laver Arena
  • Medvedev i-a certat pe suporterii lui Nick Kyrgios

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 Fernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
Vezi toate știrile
Citește și