Închide meniul

Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou pe locul 1 WTA! Ce ar face pentru asta dacă ar fi în locul Simonei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 12:05 / Actualizat: 23 martie 2023, 17:56

Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou pe locul 1 WTA! Ce ar face pentru asta dacă ar fi în locul Simonei

Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou pe locul 1 WTA

Getty Images

Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou pe locul 1 WTA. Simona Halep are parte de un început perfect de 2022, în care a câștigat deja un turneu. Ea a urcat deja cinci locuri, până pe poziția a 15-a WTA, dar Mats Wilander crede că Simo poate redeveni liderul mondial. Acesta îi dă și sfaturi dublei câștigătoare de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep pe locul 1 WTA

„Cred că poate, chiar cred. Dacă aş fi în locul Simonei Halep, mi-aş reaşeza jocul puţin. Aş deveni ceva mai agresiv, în locul ei, pentru că în fiecare an jucătoarele din circuit lovesc mingea mai puternic.

Simona trebuie să îşi pună următoarea întrebare: joc ceva mai riscant sau evoluez în continuare la aceeaşi intensitate? Cel mai important e să se bucure de acest proces, fie că pierde sau câştigă”, a spus Wilander, citat de eurosport.ro.

Simona Halep a petrecut 64 de săptămâni pe locul 1 WTA, de-a lungul carierei, fiind pe locul 11 într-un asemenea clasament. Dintre jucătoarele active, ea este depășită doar de Ashleigh Barty.

Australian Open 2022 | Simona Halep și-a aflat următoarea adversară de la Melbourne

Beatriz Haddad Maia, locul 83 WTA, s-a calificat în turul al doilea al Australian Open, fază în care va evolua cu Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14.

Reclamă

Sportiva din Brazilia a învins-o, marţi, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe Katie Volynets din SUA, locul 176 WTA, venită din calificări, după un meci care a durat două ore şi zece minute.

Halep, 30 de ani, şi Hadad Maia, 25 de ani, s-au mai întâlnit o dată, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, ediţia din 2017, când românca s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3. Sportiva braziliană nu a trecut niciodată de turul al doilea la un grand slam. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 58 mondial, în 2018.

Australian Open 2022 | Simona Halep se gândește la titlul de la Melbourne

Simona Halep vrea să își depășească performanța din 2018. Atunci, ea a disputat finala de la AO, fiind învinsă dramatic de Caroline Wozniacki, după ce a avut un break în față în setul decisiv, la 4-3.

Reclamă 4 / 0/3

”E greu să spun care e diferența dintre mine de acum și cea din 2019, dar simt că am aceeași dorință de a câștiga meciuri, de a fi pe terenul de tenis, am încredere că există o șansă pentru un rezultat mare, dar nu mă gândesc la acest lucru pentru că nu vreau să-mi pun presiune degeaba pe mine.

O să iau fiecare zi în parte și am așteptări doar din punctul de vedere al jocului pentru că m-am pregătit foarte bine, am jucat bine acum două săptămâni, chiar dacă a fost un turneu mai mic.

Acum presiunea este diferită, e un Grand Slam și fiecare meci e mult mai încărcat emoțional, dar sunt pregătită, o să lupt și sper să câștig fiecare partidă”, a spus Halep, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări
  • Simona Halep a câștigat deja un turneu în 2022
  • Simo e pe locul 15 WTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
5:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și