Închide meniul

Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Alize Cornet, din optimi. Când joacă și Sorana Cîrstea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 8:09

Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Alize Cornet, din optimi. Când joacă și Sorana Cîrstea

Ora de start a meciului Simona Halep - Alize Cornet

Getty Images

Australian Open 2022 | Simona Halep – Alize Cornet, ora de start a meciului

Meciul dintre Simona Halep și Alize Cornet va începe luni dimineață, nu mai devreme de ora 04.00. Înainte, se va disputa duelul dintre Danielle Collins și Elise Mertens, care va stabili posibila adversară a Simonei din faza sferturilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, cealaltă reprezentantă a României din faza optimilor, o va întâlni pe favorita 7, Iga Swiatek, pe Margaret Court Arena, nu mai devreme de ora 08:30.

Simona Halep și Sorana Cîrstea se pot întâlni într-un duel de cinci stele la Australian Open 2022. Confruntarea dintre cele două poate avea loc în semifinalele competiției.

Australian Open 2022 | Programul și rezultatele din optimi

Australian Open 2022 | Simona Halep, înaintea meciului din „optimi” cu Alize Cornet: „Va fi un meci greu, dar nu rezultatul contează!”

Simona Halep – Alize Cornet (61 WTA) este unul dintre cele mai așteptate meciuri din optimile de finală de la Australian Open 2022. „Simo” are opt victorii la rând în acest sezon și își poate continua, la Melbourne, seria magnifică. Aflată pe locul 15 WTA, românca este în mare formă și poate spera la trofeu.

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea din Franța conduce cu 3-1 la general. Ultima lor partidă a fost în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul al doilea al turneului de la Madrid. Campioana noastră a anunțat ce așteptări are de la acest duel.

Reclamă

„Am sentimentul că o să fie un meci greu pentru că este o jucătoare care nu cedează niciodată, luptă pentru fiecare punct și are un joc cu foarte puține greșeli. Va fi un meci bun, din punctul meu de vedere, și sper să am puterea să-l câștig, îmi doresc tare mult, dar bineînțeles că nu rezultatul contează. Contează să joc bine și să-mi fac treaba„, a declarat Simona Halep pentru eurosport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și