Închide meniul

Australian Open 2022 | Simona Halep, înaintea meciului din „optimi” cu Alize Cornet: „Va fi un meci greu, dar nu rezultatul contează!”. Ce așteptări are campioana nostră

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 14:17

Australian Open 2022 | Simona Halep, înaintea meciului din „optimi cu Alize Cornet: „Va fi un meci greu, dar nu rezultatul contează!. Ce așteptări are campioana nostră

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2022

Profimediaimages

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea din Franța conduce cu 3-1 la general. Ultima lor partidă a fost în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul al doilea al turneului de la Madrid. Campioana noastră a anunțat ce așteptări are de la acest duel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, convinsă că va avea viață grea cu Alize Cornet la Australian Open

Am sentimentul că o să fie un meci greu pentru că este o jucătoare care nu cedează niciodată, luptă pentru fiecare punct și are un joc cu foarte puține greșeli. Va fi un meci bun, din punctul meu de vedere, și sper să am puterea să-l câștig, îmi doresc tare mult, dar bineînțeles că nu rezultatul contează. Contează să joc bine și să-mi fac treaba„, a declarat Simona Halep pentru eurosport.ro.

Meciul dintre Simona Halep și Alize Cornet este programat să se dispute luni. Organizatorii primului turneu de Grand Slam vor anunța, în decursul zilei de mâine, ora de start.

Alize Cornet s-a calificat în optimile de finală chiar de ziua ei și a fost copleșită de emoții la finalul partidei cu Zidansek. Este prima apariție a jucătoarei din Franța în optimile Australian Open după 13 ani!

Citește și:

Alize Cornet: „Am muncit mult și e special că sunt înapoi aici”

Am învățat că trebuie să muncesc în continuare, să iubesc tenisul. A fost atât de greu ultima dată când am fost în optimi aici, am pierdut de la două mingi de meci împotriva Safinei, a fost o înfrângere dureroasă. Am muncit mult, e special că sunt înapoi aici. Mă bucur atât de mult de timpul petrecut pe teren, pun toată inima. Simt iubirea fanilor, deși nu sunt australiancă … Nici nu știu, vă plac francezii? (râde). Mulțumesc și sper să fiți aici și în runda viitoare„, a spus Alize Cornet, la interviul de pe teren.

Reclamă

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte. WTA. Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și