Închide meniul

Australian Open 2022 | Sorana Cîrstea, reacție după ce a învins-o pe Petra Kvitova. ”Stau cu picioarele pe pământ, căci drumul e lung”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 8:14 / Actualizat: 23 martie 2023, 21:02

Australian Open 2022 | Sorana Cîrstea, reacție după ce a învins-o pe Petra Kvitova. ”Stau cu picioarele pe pământ, căci drumul e lung”

Reacția Soranei Cîrstea după calificarea în optimile de la Australian Open

Getty Images

Australian Open 2022 | Sorana Cîrstea a avut o primă reacție după ce a învins-o din primul tur de la Australian Open, 6-2, 6-2 cu Petra Kvitova. A fost al patrulea succes în carieră în fața campioanei din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Sorana Cîrstea, reacție după ce a învins-o pe Petra Kvitova

”E clar un rezultat bun, știam că va fi un meci greu. Scorul pare mult mai dur decât ce s-a jucat, însă mă bucur de victorie, dar stau cu picioarele pe pământ, căci drumul e lung.

Știu că am jucat de multe ori împreună, dar nu mă uit pe statistici. Jocul meu este îi este incomod. Mă bucur de modul în care am jucat azi și de modul în care am stat concentrată”, a spus Sorana, pentru eurosport.ro.

Sorana Cîrstea – Kristina Kucova, în turul 2 de la Australian Open 2022

Cîrstea s-a impus în fața lui Kvitova după un meci de o oră şi 11 minute şi va evolua în manşa următoare cu Kristina Kucova din Slovacia, locul 96 WTA.

”În general, încerc să las planul și adversara pentru Adrian, el să vină cu tactica, eu trebuie să îmi văd de treabă în continuare. Indiferent de adversară, încerc să îmi impun jocul meu. Sper să joc la același nivel”, a completat Sorana.

Reclamă

Sorana a vorbit și despre așteptările pe care le are de la sezonul 2022. Anul trecut, ea și-a trecut în cont titlul de la Istanbul.

”Anul trecut a fost unul bun, dar am avut 4 accidentări grave, am stat câteva luni pe bară, a fost frustrant că jucam bine când eram sănătoasă. Anul ăsta îmi doresc să fiu sănătoasă și să joc tot sezonul”, a încheiat Sorana.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și