Închide meniul

Bianca Andreescu, după accidentarea dură de la Miami: ”M-am trezit cu o orteză la picior. Ştie cineva ce s-a întâmplat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2023, 10:25

Bianca Andreescu a avut o primă reacție după accidentarea dură de la Miami. Bianca a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru susţinere şi a precizat că aşteaptă în continuare rezultatele testelor după accidentarea la glezna stângă, care a forţat-o să abandoneze marţi în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), informează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreescu, campioană la US Open în 2019, s-a prăbuşit pe teren ţipând de durere, ţinându-se cu mâinile de gleznă, în timpul setului al doilea al meciului cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, înainte de a părăsi arena într-un scaun cu rotile.

Bianca Andreescu, după accidentarea dură de la Miami

„M-am trezit cu o orteză la picior. Ştie cineva ce s-a întâmplat?”, a scris jucătoarea de origine română pe Twitter. „Într-o notă serioasă… aceasta a fost cea mai mare durere pe care am simţit-o şi mă rog să nu fie nimic grav. Încă aştept rezultatele oficiale. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile şi cuvintele frumoase, nu trec neobservate”, a adăugat Andreescu.

Canadianca, în vârstă de 22 de ani, s-a confruntat cu o serie de accidentări după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finala US Open 2019.

Reclamă

La Miami, Banca Andreescu, finalista ediţiei 2021 a acestui turneu, le-a învins pe Emma Răducanu, Maria Sakkari, favorita numărul 7, şi Sofia Kenin, pentru a ajunge în optimile de finală. Ea conducea cu 2-0 în setul secund cu Alexandrova înainte de a abandona, după ce rusoaica se impusese la tiebreak în primul set.

După un prim set echilibrat, câștigat totuși de adversară, Bianca Andreescu a revenit în actul secund și a izbutit break-ul imediat, conducând cu 2-0. La acest scor, pe propriul serviciu, s-a produs teribila accidentare. Jucătoarea din Canada a călcat greșit, iar glezna dreaptă a avut de suferit.

Bianca Andreescu s-a prăbușit la pământ și a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale. „Nu am simțit o astfel de durere în viața mea!”, le-a transmis „Bibi” medicilor.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandrova: Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat

În ciuda îngrijirilor, sportiva cu origini românești a fost nevoită să se retragă și a părăsit terenul în lacrimi, în scaun cu rotile. Ekaterina Alexandrova a fost și ea afectată de incident, rusoaica ducându-se imediat la „Bibi” și luând-o în brațe.

„Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Să o văd pe teren cu dureri atât de mari, a fost dureros. Nu poţi să ajuţi, doar stai şi priveşti, este îngrozitor. Sper să îşi revină rapid şi îi urez recuperare uşoară”, a spus Alexandrova.

Recomandări
  • Bianca Andreescu s-a accidentat la Miami
  • Prime reacție a lui Andreescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și