Închide meniul

Boris Becker a anunţat cine îi va da planurile peste cap lui Novak Djokovic, în 2024: „Stelele sunt aliniate extrem de bine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2023, 15:20 / Actualizat: 3 ianuarie 2024, 18:56

Boris Becker a anunţat cine îi va da planurile peste cap lui Novak Djokovic, în 2024: „Stelele sunt aliniate extrem de bine

Boris Becker a anunţat cine îi va da planurile peste cap lui Novak Djokovic, în 2024

Novak Djokovic, în timpul unui antrenament - Profimedia Images

Boris Becker a anunţat cine îi va da planurile peste cap lui Novak Djokovic, în 2024, atunci când sârbul şi-a propus să facă Marele Şlem. Becker susţine că Alexander Zverev e capabil să câştige un turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Stelele sunt aliniate extrem de bine. El este acum nr. 7 mondial. Îl văd în Top 5 în iunie”, a declarat Becker într-un podcast al Eurosport, referindu-se la faptul că Zverev a revenit la începutul anului acesta după o accidentare serioasă şi poate face anul viitor „un număr incredibil de puncte în primele luni”.

Boris Becker a anunţat cine îi va da planurile peste cap lui Novak Djokovic în 2024

Alexander Zverev a jucat o singură finală de Grand Slam, la US Open 2020, când a fost învins într-un meci de cinci seturi de austriacul Dominic Thiem. El a mai fost semifinalist la Australian Open şi, de trei ori, la Roland Garros.

Becker l-a sfătuit pe Zverev, campion olimpic la Tokyo, să câştige meciurile mai repede: „Îi recomand călduros să câştige mai multe meciuri rapid. Atunci, restul turneului va fi mult mai uşor. El câştigă adesea în trei sau cinci seturi.

Singura problemă este dacă poţi câştiga în două seturi, de ce s-o faci în trei? Asta înseamnă că eşti obosit în ziua următoare şi că ai stat pe teren o oră sau două ore mai mult decât viitorul tău adversar”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și