Închide meniul
VIDEO

Carlos Alcaraz, atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells: „Îmi e frică!”. Imagini uluitoare cu momentul invaziei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 8:39

Carlos Alcaraz, atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells: Îmi e frică!”. Imagini uluitoare cu momentul invaziei

Carlos Alcaraz a fost atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells

Invazia de albine de la Indian Wells / FOTO : Eurosport.

Carlos Alcaraz a fost atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells. Sportivul spaniol a fost protagonistul unui moment care, probabil, se întâmplă o dată în viață!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invazia albinelor a făcut ca partida dintre cei doi să fie suspendată după doar două gameuri, iar oficialii turneului au chemat pe teren un apicultor, pentru a rezolva problema!

Carlos Alcaraz, atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells

Totuși, înainte de acest moment, invazia albinelor a surprins pe toată lumea, iar Alcaraz a fost chiar înțepat de una dintre acestea! Spaniolul a fugit rapid pe teren și a dezvăluit că a fost extrem de speriat:

„Nu o să vă mint, îmi e frică rău de ele. A fost cel mai ciudat lucru care mi s-a întâmplat pe un teren de tenis”, a spus Alcaraz, citat de eurosport.ro.

Reclamă

Apicultorul a rezolvat însă problema albinelor de pe teren, iar partida s-a putut reula fără probleme.

Carlos l-a învins apoi pe Zverev în două seturi, scor 6-3, 6-1, iar, la finalul duelului, a ținut să îi mulțumească omului care a luat albinele de pe arenă, pentru efortul depus!

„Nu toți eroii poartă o pelerină!”, a fost mesajul transmis de Carlos Alcaraz, pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria din duelul cu Zverev, Alcaraz va face parte dintr-un duel fabulos cu Sinner, în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus

Interacţiune fabuloasă între Carlos Alcaraz şi Juventus. „Bătrâna Doamnă” l-a împrumutat pe fotbalistul Carlos Alcaraz de la Southampton. Argentinianul de 21 de ani are şi o clauză de cumpărare de 40 de milioane de euro a fost deja prezentat de formaţia din Torino, iar postările au atras atenţia.

Carlos Alcaraz din tenis, dublu câştigător de Grand Slam şi fost număr 1 mondial, este mare fan al fotbalului şi nu a ratat ocazia să producă un moment amuzant.

„Voi da tot ce am mai bun! Mulțumesc de încredere”, a scris tenismenul Carlos Alcaraz la postarea în care Juventus l-a prezentat pe fotbalistul argentinian Carlos Alcaraz. La scurt timp, contul italienilor de Instagram i-a răspuns campionului din tenis cu un emoji care face cu ochiul.

Fotbalistul Carlos Alcaraz a început fotbalul la Racing Club din Argentina, ţara sa natală. În ianuarie 2023, el a ajuns la Southampton, în schimbul a 13,6 mlioane de euro. În 47 de meciuri disputate în tricoul „sfinţior”, el a marcat 8 goluri şi a oferit 5 pase de gol.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și