Închide meniul

Carlos Alcaraz, despre revenirea lui Rafael Nadal, la Roland Garros: „Îmi place să-l văd concurând și să învăț de la el”

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2023, 14:17

Reclamă
Carlos Alcaraz, despre revenirea lui Rafael Nadal, la Roland Garros: „Îmi place să-l văd concurând și să învăț de la el

Carlos Alcaraz, despre revenirea lui Rafael Nadal, la Roland Garros

Carlos Alcaraz, la Madrid / Profimedia Images

Carlos Alcaraz a vorbit despre revenirea lui Rafael Nadal, la turneele de la Roma şi Roland Garros. Rafa nu a mai evoluat în circuit de la Australian Open şi lipsa ritmului ar putea să îi dăuneze pe zgura pariziană, unde s-a impus de 14 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În lipsa lui Rafael Nadal, Carlos Alcaraz s-a impus la Barcelona şi este în sferturi, la Madrid. În capitala Spaniei, au avut loc cele două întâlniri între Nadal şi Alcaraz, pe zgură şi victoriile au fost împărţite. Rafa s-a mai impus şi pe hard, la Indian Wells, în 2022.

Carlos Alcaraz, despre revenirea lui Rafael Nadal, la Roland Garros

„Revenirea lui Rafa este întotdeauna o veste bună, este unul dintre cei mai buni din istorie și vrem să-l vedem la fiecare turneu. Spun asta ca jucător și ca fan al tenisului, îmi place să-l văd concurând și să învăț de la el. Este păcat că nu l-am putut vedea în competiție în ultimele luni.

Sper să fie prezent la Roma, apoi la Roland Garros, unde va fi un rival de învins. Chiar dacă nu a mai jucat din Australia, un om care a câștigat un turneu de 14 ori va fi totuși greu de învins în acest turneu, chiar dacă sosește fără ritm de joc.

Pentru el va fi și complicat, tenisul cere un ritm competitiv, dar Rafa este Rafa, chiar dacă vine fără multe meciuri, cu siguranță va da dovadă de un nivel spectaculos”, a spus Alcaraz, citat de eurosport.ro.

Reclamă

Carlos Alcaraz, mesaj categoric după ce a fost comparat cu Rafael Nadal

Pe de altă parte, Alcaraz a refuzat comparaţia cu Nadal. Tenismenul iberic de 19 de ani a declarat că nu vrea să fie înlocuitorul nimănui, dorind să-şi construiască propriul său drum în tenis.

„Nu vreau să fiu înlocuitorul nimănui”, a spus tânărul jucător, considerat cel mai serios candidat la succesiunea lui „Rafa” la Roland-Garros.

„Nu suntem aici pentru a lua locul nimănui, ci pentru a ne construi propria poveste”, a spus tânărul spaniol după demonstraţia sa de forţă împotriva grecului Stefanos Tsitsipas, la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost norocos să câştig titlul (la Barcelona) anul acesta şi anul trecut, când Rafa nu a fost prezent”, a spus Alcaraz, adăugând că „şi-a dorit întotdeauna să joace împotriva celor mai buni” şi exprimându-şi regretul că „nu a avut bucuria” de a-l avea pe Rafa în ultimii doi ani la Barcelona.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și