Închide meniul

Carlos Alcaraz, laude pentru Novak Djokovic: „Cel mai bun jucător din lume!” Sârbul se pregătește de show la Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 15:42

Carlos Alcaraz, laude pentru Novak Djokovic: Cel mai bun jucător din lume!” Sârbul se pregătește de show la Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Novak Djokovic se pregătește de show, în excusivitate pe AntenaPLAY

Novak Djokovic, în timpul unui meci/ Profimedia

  • Carlos Alcaraz, cuvinte de laudă la adresa lui Novak Djokovic
  • World Tennis League e în exclusivitate pe AntenaPLAY

Carlos Alcaraz a avut doar cuvinte de laudă pentru Novak Djokovic, sârbul care se pregătește să facă show la Tennis League, competiție care va fi exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz s-a declarat bucuros de faptul că Novak Djokovic va putea participa la Australian Open, după ce la ediție precedentă, sârbul nu a putut să-și apere titlul pe motiv că nu s-a vaccinat contra Covid-19.

Carlos Alcaraz, laude pentru Novak Djokovic! Sârbul se pregătește de show pentru Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Carlos Alcaraz a declarat că se simte norocos că are șansa să împartă terenul de tenis cu un jucător colosal precum Novak Djokovic. Liderul ATP îl consideră pe Nole cel mai bun jucător de tenis din lume.

Reclamă

Totodată, ibericul a afirmat că abia așteaptă să se dueleze cu Djokovic la Asutralian Open, primul turneu de Grand Slam din 2023.

„Tenisul devine mai bun având cei mai buni jucători din lume într-o competiție, și pentru mine, dar și pentru fani, este plăcut să vedem un turneu cu cei mai bun jucători la start.

Reclamă

Vorbind pentru mine, vreau să-l văd pe Novak jucând în fiecare turneu. Mereu am spus că dacă vreau să fiu cel mai bun, trebuie să îl înving pe cel mai bun jucător din lume. Sunt norocos că Djokovic se află în circuit”, a declarat Carlos Alcaraz, citat de tennismajors.com.

Bianca Andreescu, Novak Djokovic și cei mai tari jucători ai lumii fac show în exclusivitate pe AntenaPLAY, în World Tennis League (19-24 decembrie)

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Reclamă 4 / 0/3

Meciuri precum Novak Djokovic – Nick Kyrgios, Novak Djokovic – Alexander Zverev, Aryna Sabalenka – Iga Świątek sau Paula Badosa – Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY.

Altfel, pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro, puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai. ”Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Sârbul se pregătește în exclusivitate la AntenaPLAY pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells
Tenis • 18 mart., 9:23
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells. L-a învins din nou în finală pe Daniil Medvedev
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
ATP • 17 mart., 8:36
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
Carlos Alcaraz a fost atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells
Tenis • 15 mart., 8:39
Carlos Alcaraz, atacat de albine la meciul cu Zverev de la Indian Wells: „Îmi e frică!”. Imagini uluitoare cu momentul invaziei