Închide meniul

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2022, 9:19

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor / Profimedia Images

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor. Garcia a învins-o în finală pe belarusa Aryna Sabalenka, numărul 7 mondial, scor 7-6 (4), 6-4, într-o oră şi 41 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Franţa a obţinut un premiu de 1,57 miilioane de dolari şi 1375 de puncte.

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor

“Categoric sunt foarte fericită. A fost o finală nebună, cu multă intensitate la fiecare punct. Sunt foarte mândră de munca noastră tot anul. Sunt foarte bucuroasă că am câştigat cel mai important trofeu dn cariera mea”, a declarat Garcia după meciiul cu Sabalenka.

“Eu mi-am scăzut un pic nivelul la tiebreak şi în primul game din setul doi. Asta a fost. Am făcut tot ce am putut, dar ea a jucat un tenis incredibil”, a afirmat şi Saballenka.

Caroline Garcia este a doua sportivă din Franţa care câştigă Turneul Campioanelor, după Amelie Mauresmo, care a reuşit performanţa în 2005.

Reclamă

La dublu, trofeul a fost câştigat la Fort Worth de echipa Elise Mertens/Veronika Kudermetova (Belgia/Rusia). Cele două sportive au învins în finală perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, scor 6-2, 4-6, 11-9.

Caroline Garcia, părăsită de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a fost părăsită de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor!

Alături de Perret, ea a câștigat în 2022 trei titluri WTA şi a urcat pe locul 6 mondial, „În ultimele săptămâni, au fost mai multe probleme care au stricat ambianţa şi am preferat să mă retrag.

Reclamă 4 / 0/3

Eu fac această meserie de plăcere, iar în acest caz nu mai exista”, a spus Perret pentru publicaţia franceză, fără alte detalii.

Sub conducerea lui Perret, Garcia a trecut de pe locul 75 mondial pe 6, câştigând trofeele la Bad Homburg, Varşovia şi Cincinnati.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și