Închide meniul

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2022, 9:19

Reclamă
Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor / Profimedia Images

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor. Garcia a învins-o în finală pe belarusa Aryna Sabalenka, numărul 7 mondial, scor 7-6 (4), 6-4, într-o oră şi 41 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Franţa a obţinut un premiu de 1,57 miilioane de dolari şi 1375 de puncte.

Caroline Garcia a câştigat Turneul Campioanelor

“Categoric sunt foarte fericită. A fost o finală nebună, cu multă intensitate la fiecare punct. Sunt foarte mândră de munca noastră tot anul. Sunt foarte bucuroasă că am câştigat cel mai important trofeu dn cariera mea”, a declarat Garcia după meciiul cu Sabalenka.

“Eu mi-am scăzut un pic nivelul la tiebreak şi în primul game din setul doi. Asta a fost. Am făcut tot ce am putut, dar ea a jucat un tenis incredibil”, a afirmat şi Saballenka.

Caroline Garcia este a doua sportivă din Franţa care câştigă Turneul Campioanelor, după Amelie Mauresmo, care a reuşit performanţa în 2005.

Reclamă
Reclamă

La dublu, trofeul a fost câştigat la Fort Worth de echipa Elise Mertens/Veronika Kudermetova (Belgia/Rusia). Cele două sportive au învins în finală perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, scor 6-2, 4-6, 11-9.

Caroline Garcia, părăsită de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a fost părăsită de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor!

Alături de Perret, ea a câștigat în 2022 trei titluri WTA şi a urcat pe locul 6 mondial, „În ultimele săptămâni, au fost mai multe probleme care au stricat ambianţa şi am preferat să mă retrag.

Reclamă

Eu fac această meserie de plăcere, iar în acest caz nu mai exista”, a spus Perret pentru publicaţia franceză, fără alte detalii.

Sub conducerea lui Perret, Garcia a trecut de pe locul 75 mondial pe 6, câştigând trofeele la Bad Homburg, Varşovia şi Cincinnati.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:12

Manchester City a stabilit un record uriaş după victoria cu 5-0 cu Sparta Praga! „Cetăţenii” şi-au depăşit marea rivală

8:50

Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol

8:45

Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană”

8:27

Hansi Flick, cuvinte uriaşe pentru Raphinha, după hattrickul din Barcelona – Bayern 4-1: „Nu am mai avut aşa un jucător”

0:32

Raphinha, prima reacţie după hat-trick-ul cu care a „demolat-o” pe Bayern: „O noapte minunată!”. Ce a spus despre El Clasico

23:58 23 oct.

Barcelona – Bayern 4-1 și RB Leipzig – Liverpool 0-1, în Liga Campionilor! Raphinha a făcut spectacol! Rezultatele + clasamentul

1 Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B 2 Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB 3 VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi 4 Foto„Adevărul nu a fost spus!” Gerard Pique, discurs vehement la 2 ani după despărţirea de Shakira 5 Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor 6 Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”
Citește și