Închide meniul

Casper Ruud, eliminat la Barcelona! Victorie pentru Carlos Alcaraz. Rezultatele din optimi

Dan Roșu Publicat: 21 aprilie 2023, 10:15

Reclamă
Casper Ruud, eliminat la Barcelona! Victorie pentru Carlos Alcaraz. Rezultatele din optimi

Casper Ruud, eliminat la Barcelona

Casper Ruud, în timpul unui meci, la Barcelona / Profimedia Images

Casper Ruud a fost eliminat la Barcelona. Al treilea favorit a fost învins de argentinianul Francisco Cerundolo, cu 7-6, 6-3, joi, în optimile de finală ale turneului ATP 500 de la Barcelona, dotat cu premii totale de 2.722.480 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sud-americanul (23 ATP) s-a impus după aproape două ore de joc (1 h 53 min), aceasta fiind a doua sa victorie consecutivă în faţa numărului trei mondial în trei meciuri, după cea de anul trecut de la Bastad (6-4, 3-6, 7-5 în optimi).

Casper Ruud, eliminat la Barcelona

Cerundolo îl va întâlni pe britanicul Daniel Evans în sferturile de finală. Celelalte dueluri din turul al patrulea sunt Carlos Alcaraz – Alejandro Davidovich Fokina, Lorenzo Musetti – Jannik Sinner şi Alex De Minaur – Stefanos Tsitsipas.

Rezultatele din optimile de la Barcelona

Rafael Nadal, OUT de la Barcelona şi Madrid

Rafael Nadal s-a retras şi de la Madrid! Spaniolul, care nu este recuperat după o accidentare, a anunţat că nu va lua parte la turneul de categorie ATP 1000, unul dintre preferatele sale.

“Au fost pentru mine săptămâni şi luni dificile. După cum ştiţi, am suferit o accidentare dură în Australia. Iniţial se vorbea de perioadă de şase până la opt săptămâni păpentru recuperare. Deja suntem în a 14-a săptămână. Lucrurile nu au mers cum speram.

Reclamă

Săptămânile trec şi aveam speranţa să joc la turneele care sunt cele mai importante din cariera mea, ca Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roma, Roland Garros… Am ratat Monte Carlo şi Barcelona. Din nefericire, nu voi putea fi pprezent la Madrid”, a precizat Nadal pe Instagram.

Rafael Nadal a anunțat că nu va participa la turneul de la Barcelona, fiind nerefăcut după o accidentare suferită la şold în ianuarie, în timpul turneului Australian Open. Ibericul va rata astfel un alt turneu pe zgură în acest sezon, după ce nu a putut participa la Mastersul de la Monte Carlo.

Nadal speră să aniverseze cei 37 de ani la Roland Garros (28 mai-11 iunie), unde vizează al 15-lea său titlu şi să ajungă la 23 de trofee de Grand Slam, stabilind un nou record.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și