Închide meniul

Câți bani va încasa Simona Halep după ce s-a calificat în semifinale la Toronto. Lovitură financiară pentru campioana noastră

Cosmin Cioboată Publicat: 12 august 2022, 23:17

Câți bani va încasa Simona Halep după ce s-a calificat în semifinale la Toronto. Lovitură financiară pentru campioana noastră

Simona Halep va participa la Toronto

Simona Halep, în timpul unui interviu

  • Câți bani va încasa Simona Halep după ce s-a calificat în semifinale la Toronto
  • Lovitură financiară pentru campioana noastră

Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) va încasa o sumă răsunătoare după ce s-a calificat în semifinale la Toronto. Campioana noastră a învins-o în sferturi pe Cori Gauff (11 WTA, 18 ani), scor 6-4, 7-6 (2), după o oră și 49 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a ajunge în marea finală din Canada, “Simo” va trebui să treacă de învingătoarea dintre Jessica Pegula (7 WTA, 28 de ani) și Yulia Putintseva (46 WTA, 27 de ani).

Câți bani va încasa Simona Halep după ce s-a calificat în semifinale la Toronto

Simona se simte excelent la turneul din Toronto, unde n-a pierdut niciun set în cele 4 meciuri disputate până acum.

Reclamă

În urma victoriei din sferturi, contra lui Gauff, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 133.400 de dolari. De asemenea, sportiva din Constanța va primi și 350 de puncte WTA.

Dacă se va califica în finală, Halep va mai primi încă 125.700 de dolari și alte 235 de puncte în clasamentul WTA. Campioana turneului din Canada va primi, per total, 439.700 de dolari și 900 de puncte WTA.

Reclamă

Simona Halep, prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-4, 7-6 (2) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Toronto. Campioana noastră a recunoscut că tânăra jucătoare din Statele Unite i-a pus mari probleme cu loviturile sale puternice.

La finalul partidei cu Cori Gauff, “Simo” a dezvăluit că vântul puternic și loviturile în forță expediate de americancă au pus-o în dificultate.

“A fost un meci foarte greu, a bătut și vântul destul de tare. Coco este o jucătoare incredibilă și întotdeauna este complicat să joci contra ei.

Reclamă 4 / 0/3

Este dificil să-i returnezi, a trebuit să muncesc punct după punct, să rămân concentrată și să stau în joc”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

Simona Halep a primit o veste excelentă din partea lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep a început turneul din Canada fără Patrick Mouratoglou, aflat în vacanță în Grecia alături de familia sa. Între timp, antrenorul francez și-a încheiat concediul și este pregătit să revină alături de campioana noastră.

“Un final excelent al aventurilor mele din Grecia, alături de familia mea! Este timpul să mă alătur Simonei Halep în Toronto”, a anunțat Patrick Mouratoglou, pe contul de Instagram.

 

Pentru a ajunge în semifinalele de la Toronto, Simona Halep a trecut de Vekic, Zhang, Teichmann și Gauff, fără să piardă vreun set.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep