Închide meniul

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023, chiar dacă este suspendată din circuit

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2023, 12:45

Reclamă

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023 surprinde pe toată lumea, mai ales că românca este suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep nu a mai jucat niciun meci oficial de 7 luni, din primul tur de la US Open 2022, unde pierdea cu Snigur, pe 29 august. În octombrie, ea a anunțat că a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Chiar și așa, ea are o cotă interesantă la adjudecarea Openului francez din acest an.

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023

Simona Halep are o cotă de 20 pentru cucerirea celui de-al treilea trofeu de Grand Slam al carierei. Doar nouă jucătoare au cote mai mici decât Simo. Iga Swiatek este principala favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 1.90.

Ons Jabeur (10), Paula Badosa (15), Coco Gauff (15), Elena Rybakina (17), Barbora Krejcikova (17.50), Aryna Sabalenka (18), Maria Sakkari (18) și Caroline Garcia (18) sunt considerate a avea șanse mai mari decât Halep.

Simona e cotată cu șanse mai bune decât alte nume sonore din circuit, precum Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko, Amanda Anisimova, Ekaterina Alexandrova, Emma Răducanu, Petra Kvitova sau Victoria Azarenka. Altfel, Sorana Cîrstea are cotă 75 la adjudecarea celui de-al doilea Grand Slam al anului.

Reclamă

Ion Ţiriac, despre Simona Halep: ”Doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă”

Ion Ţiriac a vorbit despre Simona Halep. Campioana noastră a fost suspendată provizoriu pentru dopaj şi nu a mai jucat niciun meci în ultimele şase luni. Miliardarul român a fost întrebat dacă Simo va putea juca la Roland Garros 2023 şi a venit cu un răspuns clar.

„Că e Roland Garros sau Roma, doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă – și mi se pare că joacă, vine și la Stejarii, la pregătire fizică, la toate treburile – însă e greu să spui.

Nu are turnee, nu are seturi jucate, nu are competiție. Unde începe și până unde ajunge, nu știu”, a spus Ion Ţiriac, la o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

De ce nu se retrage Simona Halep din tenis

Pe de altă parte, Cosmin Hodor a dezvăluit care este motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis. Simo vrea să participe la Jocurile Olimpice din 2024.

Cosmin Hodor a dezvăluit faptul că Simona Halep visează să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Fostul manager al româncei susţine că aceasta este motivată de gândul că ar putea participa la Olimpiada de anul viitor, motiv pentru care nu se gândeşte la retragere.

„Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Olimpiadă.

Pentru că nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!

Ea a avut o perioadă de doi ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc.

Poate că a pierdut atunci accidental niște meciuri care aveau o presiune sau o miză suplimentară. Sau se întâmpla ceva în ziua respectivă. Dar să nu uităm semifinala de la Roland Garros, în care a bătut-o pe Muguruza, când Muguruza era în top 5. Să nu uităm finala de la Roland Garros, pe care a întors-o atunci, în 2018, nu mai zic de semifinala din 2019 de la Wimbledon, cu Svitolina”, a declarat Cosmin Hodor, pentru digifm.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și