Închide meniul

Ion Ţiriac, despre Simona Halep: ” Doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 martie 2023, 15:41

Ion Ţiriac, despre Simona Halep:  Doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă

Ion Ţiriac, despre Simona Halep

Ion Ţiriac şi Simona Halep / Profimedia Images

Ion Ţiriac a vorbit despre Simona Halep. Campioana noastră a fost suspendată provizoriu pentru dopaj şi nu a mai jucat niciun meci în ultimele şase luni. Miliardarul român a fost întrebat dacă Simo va putea juca la Roland Garros 2023 şi a venit cu un răspuns clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Că e Roland Garros sau Roma, doare rău, dar să nu crezi că fata asta dacă joacă – și mi se pare că joacă, vine și la Stejarii, la pregătire fizică, la toate treburile – însă e greu să spui.

Ion Ţiriac, declaraţii despre Simona Halep

Nu are turnee, nu are seturi jucate, nu are competiție. Unde începe și până unde ajunge, nu știu”, a spus Ion Ţiriac, la o conferinţă de presă.

Pe de altă parte, Cosmin Hodor a dezvăluit care este motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis. Simo vrea să participe la Jocurile Olimpice din 2024.

Cosmin Hodor a dezvăluit faptul că Simona Halep visează să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Fostul manager al româncei susţine că aceasta este motivată de gândul că ar putea participa la Olimpiada de anul viitor, motiv pentru care nu se gândeşte la retragere.

Reclamă

Motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis

„Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Olimpiadă.

Pentru că nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!

Ea a avut o perioadă de doi ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc.

Reclamă 4 / 0/3

Poate că a pierdut atunci accidental niște meciuri care aveau o presiune sau o miză suplimentară. Sau se întâmpla ceva în ziua respectivă. Dar să nu uităm semifinala de la Roland Garros, în care a bătut-o pe Muguruza, când Muguruza era în top 5. Să nu uităm finala de la Roland Garros, pe care a întors-o atunci, în 2018, nu mai zic de semifinala din 2019 de la Wimbledon, cu Svitolina”, a declarat Cosmin Hodor, pentru digifm.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și