Închide meniul
VIDEO

Ce performanţă! Gabriela Ruse, la un pas de un nou trofeu. Românca s-a calificat în finală la Palermo, după un meci de trei ore: „Era să abandonez. Sunt moartă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2021, 21:21 / Actualizat: 24 iulie 2021, 23:27

Ce performanţă! Gabriela Ruse, la un pas de un nou trofeu. Românca s-a calificat în finală la Palermo, după un meci de trei ore: „Era să abandonez. Sunt moartă!

Gabriela Ruse

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Ce performanţă! Gabriela Ruse, la un pas de trofeul de la Palermo

Ruse a învins-o în semifinale pe franţuzoaica Oceane Dodin, locul 120 WTA şi cap de serie numărul 6, scor 6-7 (4), 7-6 (0), 6-1, în aproape trei ore. Românca a ajuns la 13 victorii la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finală, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului Danielle Collins (SUA, 44 WTA şi cap de serie 1) – Shuai Zhang (China, 57 WTA şi cap de serie 4).

Gabriela Ruse, prima reacţie după calificarea în finala de la Palermo: „Sunt moartă!”

„Sunt moartă! Am crezut că mă voi retrage în timpul meciului. M-am simțit foarte obosită. Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt foarte fericită că am ajuns iar în finală. Chiar nu credeam că voi termina meciul. 

Am cerut un time-out medical. Am fost amețită, nu îmi puteam menține echilibrul, aveam dureri în partea dreaptă. Atunci am analizat situația și am revenit. E ireal să fiu din nou în finală! Nu știu ce voi face mâine. Sunt prea obosită, dar voi lupta până la capăt”, a declarat Ruse, citată de gsp.ro.

Reclamă

Dacă va câştiga turneul, Ruse va obţine un premiu de 23.548 de euro şi 280 de puncte pentru parcursul de pe tabloul principal de simplu. Învinsa din finală va obţine 13.224 de euro şi 180 de puncte.

Gabriela Ruse, moment uriaş! Prima reacţie după titlul câştigat la Hamburg! „Sunt o jucătoare atât de nebună”

Gabriela Ruse a avut o primă reacţie după primul titlu WTA câştigat în carieră. Românca venită din calificări a învins-o pe Andrea Petkovic, 7-6, 6-4. „Sunt o jucătoare atât de nebună, e greu să lucrezi cu mine”, a spus Ruse, la festivitatea de premiere.

Reclamă 4 / 0/3

„E foarte greu pentru mine să vorbesc. Vreau să o felicit pe Andrea, am jucat împotriva ei. Am văzut-o la televizor când eram mică, a fost o plăcere să joc împotriva ei. Le mulţumesc sponsorilor, copiilor de mingi, şi mulţumesc românilor”, a spus Ruse, care apoi a continuat şi în română: „Vă mulţumesc foarte mult că ati venit şi m-aţi susţinut!”.

„Antrenorului meu… îţi mulţumesc. Sunt o jucătoare atât de nebună, nu e uşor să lucrezi cu mine. Le mulţumesc tuturor celor care au fost lângă mine. M-am simţit bine de la început, pe terenul central, când m-am antrenat cu Andrea. Sunt fericită să fiu prima câştigătoare după 20 de ani, aici”, a adăugat Ruse.

Elena-Gabriela Ruse, locul 198 WTA, venită din calificări, a câştigat turneul de categorie WTA 250 de la Hamburg, cu premii de 189.708 euro. Este primul titlu WTA al carierei pentru Ruse.

Ea a învins-o, în finală, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, pe germana Andrea Petkovici, locul 130 WTA. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Ruse a revenit în setul doi după ce a fost condusă cu 3-0.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și