Închide meniul

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea suferită în semifinalele Wimbledon 2022

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 iulie 2022, 8:21

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea suferită în semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022/ Profimedia

Simona Halep va lua o pauză după eliminarea suferită în semifinalele Wimbledon 2022. Românca se va pregăti ulterior pentru turneele de pe hardul american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele Wimbledon, de către Elena Rybakina. Românca a pierdut clar, scor 6-3, 6-3, după o partidă ce a durat o oră şi 17 minute. Pentru marele trofeu, jucătoarea din Kazahstan se va duela cu Ons Jabeur.

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea din semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep a fost întrebată la conferinţa de presă de după partida cu Elena Rybakina despre planurile de viitor. Românca a recunoscut că are nevoie de o vacanţă scurtă, sezonul de iarbă fiind unul încărcat în acest an.

„Scopul meu este să am o vacanţă pentru că am muncit mult”, a mărturisit Simona Halep, la conferinţa de presă.

Simona Halep şi-a confirmat prezenţa la turenul de la Washington, Citi Open, ce se va desfăşura în perioada 1-7 august. Competiţia este de categoria WTA 250, iar Simo a mai participat o singură dată.

Reclamă

Românca a mai evluat în capitala Statelor Unite ale Americii în 2017, din postura de principală favorită. Atunci, Halep se oprea în sferturi pe hard-ul american, fiind nevoită să se retragă în partida cu Elena Makarova.

Astfel, pe lângă Simona Halep, şi celelalte patru câştigătoare de Grand Slam, la turneul de la Washington vor mai participa şi alte sportive puternice din circuit. Jessica Pegula, câştigătoarea ultimei ediţii, cea din 2019, Eugenie Bochard, fostă finalistă de Wimbledon, şi Leylah Fernandez, jucătoarea învinsă de Emma Răducanu în finala de la US Open, vor lua startul în competiţia din State.

Turneul Citi Open, din Washington, va fi unul premergător US Open, care va debuta pe 29 august. Până la Openul American, Simona Halep ar putea evolua şi la Rogers Cup (8 – 14 august) şi Cincinnati (13-21 august).

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, prima reacţie după înfrângerea cu Elena Rybakina

Simona Halep a oferit primele declaraţii după înfrângerea suferită cu Elena Rybakina. Românca s-a declarat nemulţumită de jocul său, mărturisind că oboseala acumulată în ultimele săptămâni s-a resimţit pe parcursul partidei cu jucătoarea din Kazahstan.

„Chiar cred că Rybakina a jucat foarte bine. A fost un nivel ridicat din partea ei. Azi nu am fost suficient de bună. Da, tot meritul ei pentru meciul pe care l-a jucat. Poate dacă serveam un pic mai bine era diferit. M-am îmbunătățit mult în serviciul meu în ultimele trei luni, dar astăzi simt că m-am întors la cel vechi. Am făcut multe greșeli duble și am servit prea moale.Cu siguranță dacă aș fi avut un serviciu mai bun astăzi, ar fi fost mai bine.

Nu am nicio explicație pentru că am servit atât de slab, dar se întâmplă. Am avut trei luni de schimbare a lucrurilor, așa că probabil că am nevoie de mai mult timp să le repar și să le păstrez în fiecare zi.Astăzi probabil am fost puțin obosită și nu a funcționat.

Cu siguranță nivelul ei a fost foarte ridicat astăzi. Ea a jucat foarte bine. A fost foarte solidă, consecventă, nu a scăzut nivelul.Dar nu am făcut mare lucru să contracarez jocul ei. Cumva cred că i-am dat mingile perfecte să-și facă jocul, să se simtă confortabil pe teren.Dar, după cum am spus, tot meritul pentru ea. Ea a meritat să câștige astăzi prin felul în care a jucat”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după meciul cu Elena Rybakina.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon 2022

Patrick Mouratglou a postta un mesaj pe reţelele sale de socializare, după meciul pierdut de Simona Halep, cu Elena Rybakina, la Wimbledon. Antrenorul francez i-a recunoscut superioritatea jucătoarei din Kazahstan, care a obţinut cea mai mare performanţă din carieră.

Totodată, francezul care o antrenează pe Halep a dezvăluit că ultimele trei luni alături de românca au fost „uimitoare”, şi că după o perioadă de odihnă, vor relua antrenamentele pentru turneele din America. Nu în ultimul rând, acesta a mulţumit fanilor lui Simo, care au susţinut-o pe tot parcursul turneului de la All England Club.

„Rybakina a fost prea bună pentru noi astăzi.O înfrângere este întotdeauna foarte dezamăgitoare, mai ales când dai tot ce ai, la toate nivelurile.Dar întotdeauna este de pus în perspectivă, iar ultimele trei luni cu Simona Halep au fost uimitoare.

Reclamă

Acum este timpul pentru odihnă, înainte de o vară interesantă.Mulțumim masiv tuturor fanilor Simonei Halep, care o susțin în zilele bune, dar și în zilele rele”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou, pe conturile sale de socializare.

După eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep şi-a anunţat participarea la turneul de la Washington, Citi Open, ce se va desfăşura în perioada 30 iulie – 7 august, turneu de categoria WTA 250.

Recomandări
  • Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea de la Wimbledon
  • Românca va lua startul la Citi Open, după o perioadă de vacanţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și