Închide meniul

Mesajul lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon 2022: „O înfrângere dezamăgitoare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2022, 23:28

Mesajul lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon 2022: „O înfrângere dezamăgitoare

Patrick Mouratoglou oferă lecții private de tenis, iar o ședință are un preț amețitor

Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep la antrenamente/ Profimedia

Patrick Mouratoglou a transmis un mesaj, după ce Simona Halep a fost eliminată în semifinalele Wimbledon 2022. Antrenorul româncei este optimist în ceea ce priveşte restul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost învinsă de Elena Rybakina, în semifinale la Wimbledon. Românca a fost învinsă clar, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 17 minute. Jucătoarea din Kazahstan va disputa marea finală în compania tunisiencei Ons Jabeur.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon 2022

Patrick Mouratglou a postta un mesaj pe reţelele sale de socializare, după meciul pierdut de Simona Halep, cu Elena Rybakina, la Wimbledon. Antrenorul francez i-a recunoscut superioritatea jucătoarei din Kazahstan, care a obţinut cea mai mare performanţă din carieră.

Totodată, francezul care o antrenează pe Halep a dezvăluit că ultimele trei luni alături de românca au fost „uimitoare”, şi că după o perioadă de odihnă, vor relua antrenamentele pentru turneele din America. Nu în ultimul rând, acesta a mulţumit fanilor lui Simo, care au susţinut-o pe tot parcursul turneului de la All England Club.

„Rybakina a fost prea bună pentru noi astăzi.O înfrângere este întotdeauna foarte dezamăgitoare, mai ales când dai tot ce ai, la toate nivelurile.Dar întotdeauna este de pus în perspectivă, iar ultimele trei luni cu Simona Halep au fost uimitoare.

Reclamă

Acum este timpul pentru odihnă, înainte de o vară interesantă.Mulțumim masiv tuturor fanilor Simonei Halep, care o susțin în zilele bune, dar și în zilele rele”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou, pe conturile sale de socializare.

După eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep şi-a anunţat participarea la turneul de la Washington, Citi Open, ce se va desfăşura în perioada 30 iulie – 7 august, turneu de categoria WTA 250.

Simona Halep, prima reacţie după înfrângerea cu Elena Rybakina

Simona Halep a oferit primele declaraţii după înfrângerea suferită cu Elena Rybakina. Românca s-a declarat nemulţumită de jocul său, mărturisind că oboseala acumulată în ultimele săptămâni s-a resimţit pe parcursul partidei cu jucătoarea din Kazahstan.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar cred că Rybakina a jucat foarte bine. A fost un nivel ridicat din partea ei. Azi nu am fost suficient de bună. Da, tot meritul ei pentru meciul pe care l-a jucat. Poate dacă serveam un pic mai bine era diferit. M-am îmbunătățit mult în serviciul meu în ultimele trei luni, dar astăzi simt că m-am întors la cel vechi. Am făcut multe greșeli duble și am servit prea moale.Cu siguranță dacă aș fi avut un serviciu mai bun astăzi, ar fi fost mai bine.

Nu am nicio explicație pentru că am servit atât de slab, dar se întâmplă. Am avut trei luni de schimbare a lucrurilor, așa că probabil că am nevoie de mai mult timp să le repar și să le păstrez în fiecare zi.Astăzi probabil am fost puțin obosită și nu a funcționat.

Cu siguranță nivelul ei a fost foarte ridicat astăzi. Ea a jucat foarte bine. A fost foarte solidă, consecventă, nu a scăzut nivelul.Dar nu am făcut mare lucru să contracarez jocul ei. Cumva cred că i-am dat mingile perfecte să-și facă jocul, să se simtă confortabil pe teren.Dar, după cum am spus, tot meritul pentru ea. Ea a meritat să câștige astăzi prin felul în care a jucat”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după meciul cu Elena Rybakina.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și