Închide meniul

Comunicatul oficial remis de TAS, după ce Simona Halep a fost audiată timp de 3 zile în scandalul de dopaj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 19:28

Reclamă
Comunicatul oficial remis de TAS, după ce Simona Halep a fost audiată timp de 3 zile în scandalul de dopaj

Comunicatul oficial remis de TAS, după ce Simona Halep a fost audiată timp de 3 zile în scandalul de dopaj

Profimedia

Comunicatul oficial remis de TAS, după ce Simona Halep a fost audiată timp de 3 zile în cazul de dopaj. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane a anunţat că audierile s-au desfăşurat conform planului iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, TAS a precizat că nu s-a stabilit o dată la care se va anunţat decizia în cazul Simonei Halep. Românca a fost audiat timp de 3 zile în cazul de dopaj în care a fost suspendată 4 ani.

Comunicatul oficial remis de TAS, după ce Simona Halep a fost audiată timp de 3 zile în scandalul de dopaj

“Audierea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cadrul procedurilor de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA) şi TAS 2023/A/10227 International Tennis Integrity Agency (ITIA) c. Simona Halep s-a încheiat astăzi la ora 15:30 cu pledoariile finale ale părţilor, aşa cum era prevăzut.

Părţile au fost informate că, în prezent, Comisia TAS însărcinată cu acest caz va delibera şi întocmi hotărârea arbitrală care să conţină decizia şi motivarea acesteia. Nu a fost anunţată o dată anume în ceea ce priveşte notificarea deciziei finale”, a anunţat TAS într-un comunicat oficial.

Primele declaraţii date de Simona Halep după audierile de la TAS

Primele declaraţii date de Simona Halep după audierile de la TAS. Marea noastră campioană s-a declarat încrezătoare în faptul că se va demonstra că este nevinovată.

Reclamă

Deşi nu se ştie când se va lua o decizie, Halep a spus că abia aşteaptă să revină pe terenul de tenis. Simona Halep contestat la TAS suspendarea de 4 ani pentru dopaj.

Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a spus Simona Halep după audierile de la TAS, conform Antena 3 CNN.

Reclamă 4 / 0/3

Moment decisiv pentru Simona Halep, la TAS: Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-ar fi asumat întreaga responsabilitate

Ziua a doua a audierilor de la TAS a adus un moment care poate fi decisiv pentru Simona Halep. Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-ar fi asumat întreaga responsabilitate pentru problemele de dopaj ale dublei campioane de Grand Slam.

Audierea fostului antrenor al Simonei Halep a durat mai puţin de jumătate de oră, dar poate fi decisivă pentru apelul făcut de Simona la TAS.

Astfel, şansele ca Simona Halep să scape măcar de jumătate din pedeapsa de 4 ani primită de la ITIA au crescut, susţine Antena 3, după ce cei doi au oferit declaraţii care susţin nevinovăţia fostului număr 1 mondial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și